Kmetija: To je razlog, da je tekmovalkin mož v zaporu

20. september 2019

Kmetija: To je razlog, da je tekmovalkin mož v zaporu

20. september 2019

38-letna Ptujčanka Simona Križnik, ki jo trenutno gledamo v šovu Kmetija na POP TV, se je pred kamerami zlomila.

38-letna Ptujčanka Simona Križnik, ki jo trenutno gledamo v šovu Kmetija na POP TV, se je pred kamerami zlomila. Razlog žalosti je razkrila sotekmovalki Adrijani.

“Moj mož je trenutno v priporu, kar me zelo boli. Z otroki sem sama doma, babica mi sicer pomaga. Težko mi je, zelo jih pogrešam, še najbolj moža,“

je povedala tekmovalka in razložila, da je njen soprog v priporu zaradi poskusa ropa leta 2007. Takrat se še nista poznala.

“Poznava se leto in pol. Sva se tudi poročila. Potem pa je prišlo pismo, da se mora zglasiti v priporu, kjer mora prestati 15-mesečno kazen. Še vedo hodi na delo, ob pol treh pa mora biti nazaj v Mariboru v priporu. Če ima čas, pride za nekaj minut domov, da mene in otroke objame in poljubi.

Čeprav Simona govori o priporu, pa je njen mož skoraj gotovo na prestajanju zaporne kazni in ne v priporu. Pripor se namreč lahko odredi osumljencu kaznivega dejanja, če se sumi, da bo vplival na priče, pobegnil ali pa ponovil kaznivo dejanje.

Glede na to, da hodi v službo, potem pa se vrača v zapor, kazen očitno prestaja v odprtem režimu.  Simona je tudi razkrila, da sta se v šov prijavila oba in da jo mož, četudi je sedaj v Kmetijo prišla sama, podpira.

“Rekel je: ‘Žena moja, pojdi, naredi do konca, zmagaj, samo zame. Držim pesti, navijam zate. Potrudi se, zdrži.’ V tem trenutku nisem dovolj trdna, se bom pa potrudila, da zdržim do konca, kot sem obljubila možu,“

je še povedala Simona.

Vir: zurnal24.si

Foto: Voyo

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close