Zendayin prihod na pariški teden mode nas je pustil odprtih ust

04. oktober 2023

Zendayin prihod na pariški teden mode nas je pustil odprtih ust

04. oktober 2023
Foto: Profimedia

Vse bolj priljubljena pevka in igralka Zendaya se je v ponedeljek zvečer pojavila na pariškem tednu mode, kjer je z belo obleko z odrto zadrgo zasenčila vse.

Pisalo se je leto 1994 in Hugh Grant je na premiero filma Štiri poroke in pogreb pripeljal svojo tedanjo izbranko Elizabeth Hurley. Ta je za dogodek izbrala dih jemajočo in (takrat) šokanto črno obleko s podpisom modne hiše Versace, ki je z velikimi zlatimi zaponkami ob rebrih postala ena najbolj ikoničnih oblek vseh časov.

Foto: Profimedia

Slabih 30 let kasneje nas je na podoben način očarala Zendaya. Pevka in igralka, ki je navdušila z vlogo v seriji Evforija, se je pariškega tedna mode in modne revije hiše Louis Vuitton namreč udeležila v beli različi Lizine ikonične obleke.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mlada zvezdnica se je sicer odločila za kreacijo znamke Louis Vuitton, toda bela elegantna obleka, ki ji je veliko mero drznosti dala odpeta dvosmerna zadrga, je prinesla točno tisti ‘uau’ efekt, ki ga je s pomočjo zaponk leta 1994 izžarevala obleka s podpisom Versace.

Obleka se je Zendayi popolno prilegala, dvosmerna zadrga pa je poskrbela za dvojno dramatičnost: bujen dekolte in visok razporek do stegen.

27-letnica je letos sicer postala ambasadorka znamke Louis Vuitton.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close