Oglasno sporočilo / 07. september 2023

Ta kolekcija pokrije vse vidike vsakodnevnega življenja

Znamka QS by s.Oliver se nenehno povezuje z umetniki in glasbeniki. Letošnjo jesen bo tako zaznamovala posebna kapsulna kolekcija, ki so jo oblikovali v sodelovanju s priznano nemško pevko Elif.

Pevka goji veliko ljubezen do črne barve in nošenje izključno črnih oblačil je postal njen zaščitni znak. Pravi, da zanjo črna ni temačna in da črnina predstavlja njen odnos, njena čustva in njen ritem.

Foto: s.Oliver

“Ko nosim izključno črno barvo, se počutim 100 % avtentično. Črna – to sem jaz. Črna me dela močno in samozavestno, ko grem na sestanke, šport ali na oder. Črna barva me je izoblikovala in utrdila. Črna me navdihuje že celo življenje in v njej zasijem kot oseba in kot umetnica,” pravi Elif.

 

Pevka je za QS by s.Oliver oblikovala svojo prvo modno kolekcijo, ki je trendovska in hkrati klasična, sodobna in hkrati brezčasna. Namenjena je vsem, ki želijo živeti s stilom vsak dan ves dan. “Z oblačili iz kolekcije sem pokrila vse vidike vsakodnevnega življenja: udobna trenirka za doma, bluza in usnjene hlače za na delo in trenč plašč ter dolga obleka za večerni dogodek,” pravi Elif.

Všeč ji je ravnovesje med kompleksnostjo in enostavnostjo, da ji ostane več časa za pomembne stvari v življenju in se ji ni treba obremenjevati s tem, kaj bo oblekla.

29,99 eur
49,99 eur
79,99 eur
59,99 eur

Kolekcijo sestavljajo ključni modni kosi, kot so trenčkot plašč, suknjič s poudarjenimi rameni ali elegantna obleka iz satena z odprtim hrbtom. V lov na modne kose se lahko podate v drugi polovici septembra v izbranih s.Oliver trgovinah in na spletu.

69,99 eur
39,99 eur
39,99 eur
149,99 eur

New Report

Close