Kolekcija znanega oblikovalca posvečena 25. letnici kultne serije Prijatelji

20. september 2019

Kolekcija znanega oblikovalca posvečena 25. letnici kultne serije Prijatelji

20. september 2019

Kolekcija, posvečena Rachel Green.

Če pripadate generaciji milenijcev, potem nedvomno poznate čisto vsako epizodo serije Prijatelji. Ta simpatična peterica je za vedno zaznamovala televizijski svet in se zagozdila pod kožo novih generacije in ki jih je, zahvaljujoč bing watching kulture, naredila za najbolj strastne oboževalce serije.

Dokaz za to je nova kolekcija ameriškega oblikovalca Ralpha Laurena, ki je s svojimi kreacijami postal nepogrešljiv člen, zlasti pri »prijateljici« Rachel Green, ki je svojo kariero začela prav pri slavnem oblikovalcu, njeno odlično modno oko in slog pa sta jo ustoličila za modno ikono.

Letos serija prijatelji praznujejo 25. obletnico in ob tej priložnosti je Ralph Lauren, v sodelovanju z Warner Bros. predstavil  kolekcijo Wear To Work. Kolekcija je na voljo kot del zanimive pop-up trgovine v newyorškem Bloomingsdalu. Oboževalce je nadvse navdušila trgovina, saj je slikovita replika priljubljene kavarne Central Perk, kjer so prijatelji preživljali svoj prosti čas.

V kolekciji prevladujejo svilene bluze, oprijeta in mini krila ter neizogibni zimski plašči z živalskim potiskom, ki je je oboževala Rachel.

Kolekcija je posvečena prav njej, saj je nosila kose, zaradi katere je oblikovalec Ralph Lauren postal pravi modni gigant.

Preprosti barvni vzorci, klasični kroji in nevsiljiva eleganca, vse to so zaščitni znaki njegovega oblikovanja in zadnja njegova poteza bo vsekakor javnosti še kako zanimiva.

Foto: promo, Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close