Koliko je stala Melanijina obleka za gala večerjo s princem Charlesom?

06. junij 2019

Koliko je stala Melanijina obleka za gala večerjo s princem Charlesom?

06. junij 2019

Za zadnjo svečano večerjo na obisku Velike Britanije je prva dama ZDA nosila gala toaleto, ki nosi ime najbolj priljubljene znamke vojvodinje Meghan Markle – to je seveda Givenchy

Melania Trump je zvesto spremljala svojega moža, predsednika ZDA Donalda Trumpa na vseh dogodkih, ki so se ta teden zvrstili med njunim tridnevnim državniškim obiskom Velike Britanije.

Ena najlepših prvih dam na svetu je pozornost medijev zadnje dneve privabila s skrbno izbrano garderobo in z odličnimi modnimi kosi, o njenih vrhunskih outfitih smo že pisali.

Prelepa rdeča obleka znamke visoke mode (Givenchy) je požela pohvale

Zadnji dan, za slavnostno večerjo na najvišji ravni s prestolonaslednikom, princem Charlesom, pa je lepotica slovenske krvi oblekla gala obleko, ki se podaljša s plaščkom in nosi ime luksuzne znamke, slednjo ima od vseh najraje tudi Meghan Markle. Gre zgolj za naključje? Francoska hiša visoke mode Givenchy je denimo oblikovala poročno obleko vojvodinje Suseške, Meghan pa tudi sicer za posebne trenutke najraje izbere Givenchyjeve kreacije.

Kot smo lahko opazili, je Melania Trump v prvih dneh državniškega obiska Velike Britanije nosila predvsem tradicionalne barve, denimo kombinacije temno modre in nevtralnih odtenkov, če odmislimo malce bolj vpadljivo Gucci srajčno obleko v beli barvi z oranžno-zelenim potiskom (spodaj).

Za konec obiska pa je prva dama ZDA sklenila pustiti močan vtis na vse goste z izbiro haute couture toalete v žareče rdeči barvi. To prelepo obleko iz krep svile z imenitnimi poudarki, kot so z bleščicami posut dekolte in frfotajoča vlečka (s funkcijo plaščka), je izdelala glavna oblikovalka modne hiše Givenchy Clare Waight Keller, prav ona je tudi kreirala Meghanino poročno obleko!

Ste si zaželele, da bi še same postale lastnice te gala toalete, ki jo je nosila Melania na večerji z možem Donaldom v Winfield Houseu v čast princa Charlesa in njegove žene Camille Parker Bowles? Potem vas moramo opozoriti na ceno, ki ni nizka. Obleka namreč stane 8340 ameriških dolarjev, to v naši valuti pomeni 7430 evrov!

D. S.

Foto: Breitbart/Getty Images, AFP

Style. Več novic

New Report

Close