Kaja Flisar / 21. november 2022

Kombinacija tedna: dolgo jeans krilo

Nov teden kliče po novi modni kombinaciji. Tokrat v ospredje stopa dolgo džins krilo, ki je letos povsem zasenčilo priljubljene “minice”.

Gre za modni kos, ki je praktičen za nošenje, še bolj priročen za vzdrževanje in vsestranski za ustvarjanje modnih kombinacij. Ker je krilo precej dolgo, bo najbolje videti na visokih dekletih, tistim nižje rasti pa ga ne priporočam, saj se lahko hitro zgodi, da jih krilo “poje”.

Velika oboževalka dolgega džins krila je newyorška vplivnica Danielle Bernestein, ki v njem pogosto pozira na ulicah New Yorka. Njen stil je mešanica zadnjih modnih trendov in vintage kosov, s katerimi ustvari izredno trendovske outfite.

Instagram @weworewhat

Beli dodatki za kanček nežnosti

Preprost, a kljub temu moden videz, lahko ustvarite tako, da k džins krilu oblečete enostavno belo majico in outfit nadgradite z oversized suknjičem v rjavi, temno modri ali črni barvi. Pri obutvi izbirajte med balerinkami s petko ali loaferji, ki jim morate obvezno dodati kratke bele nogavičke.

Instagram @weworewhat

Kapa in bomber jakna za sproščen videz

Dolgo džins krilo lahko oblečete tudi za obisk pri prijateljici ali popoldne s fantom. K njemu dodajte kratek siv top ali siv pulover (morda je ta, glede na nizke temperature, boljša opcija) ter videz dopolnite z bomber jakno in beanijem. S tem boste ustvarile sproščen in udoben videz, s katerim boste dajale vtis najbolj kul dekleta v soseski.

Instagram @weworewhat

Usnje za drznost in seksapil

Kdo pravi, da smo lahko seksi samo v mini krilu?! Če dolgo džins krilo kombinirate s črnim topom s čipko, čezenj poveznete usnjeno jakno in outfit dopolnite z visokimi škornji s peto, boste ustvarile izredno drzen in seksi videz. Pika na i naj bo še usnjen trak za lase, s katerim boste outfitu dodale pridih dekliškosti. Poglejte, kako je to uspelo modni vplivnici Chriselle Lim!

Instagram @chrisellelim

V spodnji galeriji je nekaj primerov dolgih džins kril iz aktualne ponudbe. Bi imela raje tako z žepi ali gumbi? Z razporkom ali brez? Izbira je ogromna, zato verjamem, da boste našle popoln model zase!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close