Kaja Flisar / 16. januar 2023

Kombinacija tedna: široke kavbojke

Odkar so nadomestile ozke hlače na korenček, se od širokih kavbojk sploh več ne moremo ločiti. Obožujemo jih, ker so udobne in ker lahko z njimi ustvarimo tako sproščen, kot eleganten videz.

V paru širokih kavbojk so prav vsi tipi postav videti odlično. Širok kroj podaljša vaše noge, poudari pas in pokaže obline. Tiste z bolj drobno postavo glejte le na to, da izberete kavbojke, ki segajo do tal in tako podaljšajo linijo vašega telesa. Če si želite dodati še par centimetrov, k njim obujte visoke pete.

Mojstrica nošenja širokih kavbojk je kdo drug kot Hailey Bieber, modna vplivnica, ki vedno znova navdušuje s svojimi modnimi kombinacijami. Poglejmo, kako jih nosi.

Foto: Profimedia

Sofisticirana dama

Za eleganten in izredno sofisticiran videz k širokim kavbojkam obleče oprijet črn puli, ki se sklada s širokim pasom v kavbojkah. Čezenj si obleče kamelji plašč in za bolj trendovski look obuje bele superge. Zelo pomembni so tudi modni dodatki. Najraje si natakne več zlatih prstanov, ki jih uskladi z uhani in verižicami. Še črna očala in tesno speta frizura, ki v celoten videz vneseta dodatno mero uglajenosti in že je pripravljena na sestanek za svojo kozmetično linijo.

Foto: Instagram

Drzen tomboy

Hailey ima sposobnost odličnega preklapljanja med popolnoma različnimi stili. In kaj je najhuje? V vseh je videti odlično! Samo poglejte njeno verzijo tomboya, kjer je široke kavbojke kombinirala s preprosto belo majico in ji dodala svoj prepoznavni oversized suknjič. Tudi tukaj so bistvenega pomena modni dodatki  – piko na i dodata pas in zlata verižica, po zaslugi katerih je celoten videz videti zelo dodelan.

Foto: Instagram

Bela svežina

Za šoping s prijateljicami Hailey svetle široke kavbojke kombinira s svežo belino. Odločila se je za širok bel pulover z visokim ovratnikom, čezenj pa oblekla dolg bel plašč. Nepričakovani kos so beli nabrani škornji z majno peto, ki jih sicer pri njej ne bi pričakovali. Vsekakor gre za modno napreden look, ki se ga splača posnemati.

Foto: Instagram

Pobrskala sem po spletu in poiskala nekaj primerov širokih kavbojk za različne postave.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close