Kaja Flisar / 08. november 2022

Kombinacija tedna: siv oversized suknjič na tri načine

Kolikokrat se vam zgodi, da zjutraj pol ure stojite pred odprto omaro in ne veste, kaj bi oblekle? Toliko oblačil, pa nič za obleči! Klasičen ženski problem, ki ga ima na kdove koliko žensk po vsem svetu. Med njimi sem tudi jaz.

Z željo, da se enkrat za vselej otresemo jutranjega stresa in ne zapravljamo nepotrebnega časa za izbiro outfita, bom vsak teden izbrala “kombinacijo tedna”. To bo modni kos, ki ga je mogoče nositi na več različnih stilov in ki nam bo olajšal odločitve pri oblačenju.

Seveda to ne pomeni, da morate nakupiti celo novo omaro, ampak da iz svoje že obstoječe garderobe izberete podobne kose, ki jih potem kombinirate enako kot na slikah. Če kakšnega kosa nimate, pa si ga zares želite – brez skrbi. Na koncu članka vas bo zmeraj čakala galerija s ključnimi modnimi kosi iz aktualne ponudbe, ki jih bom poiskala v najbolj priljubljenih modnih trgovinah.

Instagram @bsrdede

Navdih bom iskala pri znanih modnih vplivnicah in zvezdnicah z dodelanim modnim slogom in ta teden nam bo za zgled turška vplivnica Büşra Dede, ki je znana po svojem minimalističnem stilu, v katerem prevladujejo nevtralne barvne kombinacije. V oči mi je padel njen siv oversized suknjič, ki ga odlično kombinira za različne priložnosti. Zakaj ne bi postal osrednji kos naše tedenske garderobe?

Monokromatski videz za dozo elegance

Za v službo bomo ustvarile eleganten, monokromatski videz in k suknjiču dodale hlače in puli v enakem odtenku. Še nekaj nakita in salonarji ali gležnjarji z visoko peto in v hipu smo pripravljene na pogajanje za višjo plačo.

Instagram @bsrdede

Igra materialov za kanček igrivosti

Po službi nas čaka nakupovanje s prijateljico, zato namesto elegantnih hlač oblečemo usnjeno mini krilo, h kateremu dodamo bel pulover in vzorčasto torbico. Igra različnih materialov bo outfitu dodala ravno pravo dozo igrivosti, z visokimi črnimi škornji pa bomo poskrbele še za kanček seksapila.

Instagram @bsrdede

Črnina in All Starke za kul dekleta

Tista, bolj kul dekleta, ki prisegate na udobje in obožujete črnino, bel pulover zamenjajte s črno mikico s kapuco in k njej obujte vaše najljubše All Starke. Pa povejte, če to ni najbolj hip in trendovski outfit?!

Instagram @bsrdede

Ključne kose kombinacije tedna najdete v spodnji galeriji:

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close