Končno smo ga dočakali… iPhone 7!

08. september 2016

Nov, izboljšan, lepši, mogočnejši!

iPhone je tekom let postal kulturni fenomen. Če niste vedeli, prodali so jih že več kot bilijon. Telefon, brez katerega si sploh ne predstavljamo vsakdana, se je vtihotapil v naše postelje, naše kopalnice in naše jedilnice ter postal esencialni del življenja. In zdaj je tu, po mesecih čakanja… nov, izboljšan, lepši, mogočnejši! Predstavniki Appla pravijo, da je “sedemka” najboljši iPhone, ki so ga do sedaj ustvarili. V novih barvah in materialih.

 Gigant med telefoni ima kar nekaj novosti, največja med njimi pa je zagotovo ta, da je vodoodporen. Če je do sedaj bila vaša največja mora, da vam telefon pade v vodo, je ta skrb po novem popolnoma odveč. Če želite, se greste lahko z njim celo potapljati.

camera

Druga novost, ki je revolucionarna je, da ima brezžične slušalke. Ni več težav z zapletanjem kablov.  Enostavno si vtaknete slušalke in zvok potuje preko wireless povezave. Obljubljajo tudi boljšo baterijo oziroma večjo vzdržljivost telefona.

dvojna kamera

Odlična novica za vse fashioniste, blogerje in ljubitelje socialnih omrežij pa je seveda večja kamera. Ta je zdaj izboljšana s senzorjem za stabilizacijo in z novo širšo lečo. Slike in video posnetki bodo tako še bolj natančni, izostreni in osvetljeni. Ima tudi boljšo bliskavico. iPhone 7 plus ima celo dve leči oziroma ima dvojno kamero, je pa tudi nekoliko večji telefon. Sedemka je obogatena z večjo zmožnostjo osvetljave zaslona in stereo zvočnim sistemom.

iphone look

Če med iphonom 5 in 6 ni bilo takšne razlike in si ga zato niste kupili, pa je iPhone 7 bistveno vizualno in tehnično nadgrajen model telefona, tako da se nakup vsem ljubiteljem Applovih “igračk”, obrestuje.

iPhone-7-Concept

iPhone 7 in iPhone 7 plus bosta v prodaji od 16. septembra, ampak samo na izbranih trgih, med njimi sta sosedni Italija in Avstrija. V Slovenijo pride teden dni kasneje.

https://www.youtube.com/watch?v=7tvGdLwy_Pw

Foto: Pinterest

New Report

Close