Korektor za podočnjake, ki ga obožujejo zvezdnice in znani umetniki ličenja

15. oktober 2019

Korektor za podočnjake, ki ga obožujejo zvezdnice in znani umetniki ličenja

15. oktober 2019

Korektor za podočnjake ne imenujejo zaman čarovnik v kozmetični torbici. Za mnoge ženske je najboljši zaveznik, zlasti zjutraj, ko morajo prekriti podočnjake ter majhne nepravilnosti na obrazu.

Seveda je treba pozornost nameniti negi telesa od znotraj in poskrbeti, da telo in koža dobita vse, kar potrebujeta, torej dovolj tekočine in spanja, kot tudi kakovostno nego obraza.

Po izpolnitvi vseh teh korakov pridemo do korektorja, vendar iskanje popolnega je vse prej kot lahka naloga.

Na eni strani je treba najti pravi odtenek, idealen za vašo polt, po drugi strani pa je pomembno imeti izdelek, ki kože ne izsuši. Prav tako je zaželeno, da je korektor lahek in hkrati dovolj prekriven. Ko vse te želje »damo na papir« je naloga še težja, vendar, če sodimo po priporočilih znanih vizažistov in številnih največjih zvezdnic, obstaja rešitev.

https://www.instagram.com/p/BtrORR7lJDC/

Če še vedno niste našli svojega najljubšega korektorja, vam pri tem lahko pomaga Pati Dubroff, umetnica ličenja, ki sodeluje z največjimi hollywoodskimi zvezdnicami.

Njen najljubši korektor nosi podpis znamke Cle de Paeu Beaute, za katerega pravi, da jo je osvojil v trenutku.

Navdušenje nad tem izdelkom delijo tudi številne znane dame, kot so Rosie Huntinhton-Whiteley, Nicole Kidman, Kate Winslet in Kate Moss.

Ta korektor opisujejo kot idealnega, saj ni niti suh, niti premasten, popolnoma pa prekrije vsako majhno nepravilnost na obrazu, čeprav je zelo lahek.

https://www.instagram.com/p/BWf5Hy7F-_X/

Zato, če še niste našli idealnega korektorja, poskusite s tem, ki ga spremlja priporočilo znane umetnice ličenja, manekenk in filmskih igralk.

Foto: Getty, Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close