Kos, ki ga je proslavila Coco Chanel: model, ki bo zaznamoval letošnjo jesen

10. oktober 2018

Za navdih, kako nositi ta popolni modni kos, smo se obrnili na znane trendseterke.

Coco Chanel, ki jo lahko imenujemo kar mamo elegance in dobrega okusa, je tvorec trenda, za katerega niso pomembna leta, ne postava.

Coco je želela dokazati, da obleka in sako odlično pristaja tudi ženskam. V ta namen je oblikovala kostime iz tvida, ki so že od samega začetka sinonim elegance in prefinjenosti. To leto so modeli nekoliko daljši, zato pa nič man privlačni in ženstveni.

Najbolj priznane modne hiše in znamke ulične mode so police svojih trgovin opremili z modernim jesenskim kosom, ki pristaja prav vsaki kombinaciji.

Kako modni kos nosijo dame, ki imajo modo v malem prstu, smo pokukali, kam drugam kot na Pinterest in izbrali svoje najljubše kombinacije. Ugotovili boste, da tvidasti sako lahko kombinirate čisto z vsem, tudi s kavbojkami, pa naj bodo te klasične ali trendovsko potrgane.

Glede na barvo in kroj sakoja morate paziti le na to, da bodo hlače ali krilo enobarvne, da lepota kosa pride do izraza.

K tvidastem sakoju lahko kombinirate tako visoke kot nizke čevlje ter torbice različnih velikosti in oblik.
Kot vidite, je nešteto možnosti za kombiniranje, pomembno je le, da sako, ki ga je predstavila Coco Chanel letošnjo jesen najde prostor v vaši omari.

Foto: Pinterest

New Report

Close