Kosi, ki jih vrhunski stilisti nikoli ne bi kupili, kaj šele oblekli!

20. avgust 2020

Kosi, ki jih vrhunski stilisti nikoli ne bi kupili, kaj šele oblekli!

20. avgust 2020

Teh pravil se držite tudi vi!

Ni pomembno, da se trendi nenehno spreminjajo. Nobene potrebe ni, da bi vse nosili, saj preprosto ne pristajajo vsem. Poleg tega pa tudi hitro minejo in potem s takimi oblačili in obutvijo nimate kaj več početi.

Zato vam predstavljamo 5 pravil, ki se jih držijo najbolj znani stilisti, oziroma to so kosi, ki jih nikoli ne bi kupili, kaj šele nosili.

Hitra moda

Če želite slediti nasvetom vrhunskih stilistov, potem se izogibajte hitri modi. Taka oblačila so največkrat izdelana iz sintetičnih materialov, ki so škodljivi za kožo. Večina manj znanih modnih znamk uporablja veliko kemikalij, ki lahko načnejo vaše zdravje. Zaradi tega moderni dizajni niso vedno must-have. Vrhunski stilist takih kosov ne izbira, ampak raje poseže po bolje izdelanih oblačilih, ki so hkrati tudi bolj trajnostni.

Bele oprijete kavbojke

Čeprav imajo svoje prednosti, te kavbojke pristajajo le redkim. Vitka dekleta so v njih videti še vitkejša, medtem ko močnejšim dodajo še kakšen kilogram. Če niste športni tip s popolno postavo in lepo oblikovanimi meči, zadnjico in trebuhom, se temu kosu raje izogibajte.

Isti kos v različnih barvah

Ste kdaj kupili obleko in se vanjo tako zaljubili, da ste jo želeli kupiti še v ostalih barvah, ki so na prodaj? Sliši se mamljivo, vendar tega vrhunski stilist ne bi nikoli naredil, niti priporočal. Obstaja namreč razlog, zakaj ste se odločili za določeno barvo. Ni nujno, da bi bili tudi v drugih tako popolni, kot ste v tej, ki ste jo najprej izbrali.

Vse, kar je novo in v trendu

Ni vsak trend primeren za vsako osebo. Če imate izdelan svoj lastni slog, ni nobene potrebe, da posežete po vsakem kosu, ki je v javnosti predstavljen kot najnovejši trend. Če nimate radi kolesarskih hlač in si sebe v njih ne predstavljate, potem res ni nobene potrebe, da bi jih nosili. Namesto tega poiščite nekaj, v čemer se boste počutili udobno, saj bi natanko to, dober stilist tudi storil.

Neudobna obutev

Ni ga stilista na tem svetu, ki bi sebe mučil na tak način. Moderna ali ne, športna, ležerna ali glamurozna, obutev mora biti predvsem udobna. Če vas stopala bolijo že, ko stojite v trgovini pred ogledalom, potem naj bo to znak, da za take čevlje ni vredno zapravljati časa in denarja. Ne boste jih »razhodili«. Ožulili vas bodo vsakič, ko jih boste obuli in takrat boste slišali notranji glas, ki vam šepeta, da jih ne bi smeli kupiti.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close