Kosmata Emily Ratajkowski poslala javnosti močno sporočilo!

12. avgust 2019

Kosmata Emily Ratajkowski poslala javnosti močno sporočilo!

12. avgust 2019

Vrag naj vzame predsodke!

Manekenka Emily Ratajkowski je po mnenju številnih ena izmed najbolj zapeljivih žensk na svetu. Tudi sama se zaveda, da ji je videz odprl številna vrata v karieri, kot je pred kratkim priznala v članku, ki ga je objavila spletna edicija ameriške revije Harper’s Bazaar.

V članku se je razpisala o svojem pogledu feminizma in pravici žensk, da se obnašajo ter so videti take, kot same želijo. Sporočilo je podkrepila s fotografijo, na kateri ima poraščene pazduhe in prejela ogromno pozitivnih komentarjev.

https://www.instagram.com/p/B06HuNWhGiX/

»Zavedam se, da je na moje mišljenje, kaj pomeni ženska v mlajših dnevih največ vplivala mizoginistična kultura. Prepričana sem, da to še vedno vpliva na moje videnje seksapila, vendar me ne moti, ker sem si to sama izbrala. Ali ni bistvo feminizma prav to – pravica do izbire?«

je med drugim zapisala Emily, ki pravi, da se je prvič z izrazom feminizem srečala med študijem na univerzi UCLA.

Manekenka in aktivistka za pravice žensk je v članku spregovorila tudi o neprijetnih izkušnjah, na katere je naletela zaradi svojega zapeljivega videza.

»Ženske je pogosto preveč sram, da bi sprejele in pokazale svojo seksualnost. Jaz se počutim najmočnejšo, kadar sem zadovoljna sama s sabo, ne glede ali imam oblečeno kratko krilo ali pa moško trenirko. Verjetno to ne velja za vse ženske, vendar dokler je to njihova odločitev, je ta odločitev pravilna,«

je zapisala in zaključila:

»Dajte ženskam možnost, da so to, kar si želijo, in naučite se sprejemati razlike. K vragu s predsodki!«

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close