Kot bi videli mamo: hči Monice Bellucci je nov obraz Dolce&Gabbana

15. april 2019

Kot bi videli mamo: hči Monice Bellucci je nov obraz Dolce&Gabbana

15. april 2019

14-letna hči igralcev Monice Bellucci in Vincenta Cassela si utira pot v svet mode. Posnela je namreč oglas za modno znamko Dolce&Gabbana, s katero že vrsto let sodeluje njena mama

Deva Cassel je starejša hči, ki se je rodila v zvezi znane lepotice Monice Bellucci in zdaj že njenega nekdanjega soproga Vincenta Cassela. Pri komaj 14-ih je vstopila na glavna vrata mode.

Do sedaj smo najstnico lahko videli le na fotografijah paparacev, kmalu pa bo javnost lahko gledala Devo v oglasni kampanji za znano znamko Dolce&Gabbana, s katero že dlje sodeluje njena mama Monica.

Monica in Vincent javnosti nikoli nista predstavila svojih otrok ali jih razkazovala na fotografijah, zato smo jih lahko ujeli le na bežnih posnetkih. Tako je Deva šele sedaj prvič dobila svojih pet minut slave, ki pa bo najbrž trajala malce dlje.

Monica, Vincent in njuna prvorojenka Deva še kot majhen otrok
Vincent Cassel in njegova hči Deva, ki stopa po maminih stopinjah

Kot so razkrili posnetki s snemanja oglasa, prav Deva zastopa znamko Dolce&Gabbana kot njen nov obraz. Z njih je razvidno, da ji slavna mama, ki ima že nešteto tovrstnih izkušenj, svetuje, kako naj pozira in jo ves čas opogumlja.

Deva je na snemanju reklame nosila dolgo belo obleko iz čipke. Opazovalci so bili osupli, kako Deva prav neverjetno spominja na mlado Monico in vsekakor smo lahko prepričani, da bomo dekle lahko še večkrat videli v podobni vlogi.

D. S.

Foto: Lipstick Alley, Just Jarred, Zimbio, Profimedia

Style. Več novic

New Report

Close