Kralj naj bi si na svojem kronanju zaželel Spajsic

01. februar 2023

Kralj naj bi si na svojem kronanju zaželel Spajsic

01. februar 2023
Foto: Profimedia

To bi bilo njihovo prvo popolno srečanje po olimpijskih igrah v Londonu leta 2012.

Velika novica prihaja iz Buckinghamske palače. Vir je za Sun povedal, da Spice Girls očitno razmišljajo, da bi nastopile na kronanju kralja Karla III. maja letos. “Kraljevi organizatorji si zelo želijo nastopa največje britanske dekliške skupine in Spice Girls resno razmišljajo o vrnitvi na oder v popolni zasedbi,” je za Sun povedal kraljevi poznavalec.

Nazadnje se je peterica ponovno združila na zaključni slovesnosti olimpijskih iger v Londonu leta 2012. Od takrat je skupina (brez Victorie Beckham) leta 2019 nastopala v Dublinu, kjer so oboževalci njihov nastop zaradi tehničnih težav označili za “sramoto”.

Foto: Profimedia

Kralj Karl III. naj bi bil njihov veliki oboževalec, njegov sin princ Harry pa v svoji novi knjigi opisuje, kako je na njihovem koncertu v taktu kimal z glavo in z nogo udarjal ob tla.

Foto: Profimedia

Slavno dekliško skupino je spoznal leta 1997 na dobrodelni prireditvi. Dogodek je še dolgo odmeval, saj sta Geri Halliwell in Mel B valižanskega princa poljubili na lice in s tem močno kršili kraljevi protokol. Geri mu je povedala, da se ji zdi zelo seksi in ga za piko na i celo uščipnila v zadnjico.

Zvezdnica je vztrajala, da ga ni uščipnila, ampak samo pobožala po “ta zadnji”, njihovo srečanje pa je kljub temu postalo najbolj znan posnetek zvezdnikov, ki kršijo kraljevi protokol.

Mel B je v zadnjih tednih veliko namigovala na to, da naj bi se skupina spet združila. V pogovorni oddaji s Sherri Shepherd je razkrila: “Pogovarjamo se o tem, da bi nekaj naredile skupaj in držimo pesti, da se to zgodi že zelo kmalu … zelo, zelo kmalu!”

Je govorila o nastopu na kronanju kralja Karla III.? Upamo, da res!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close