Kris Jenner si želi, da bi jo po smrti predelali v nakit

24. oktober 2022

Kris Jenner si želi, da bi jo po smrti predelali v nakit

24. oktober 2022
Foto: Profimedia

Hči Khloé ima že vse urejeno, da ji tudi v morebitni komi enkrat tedensko urejajo nohte, medtem ko ima Kris drugačne želje.

V zadnji epizodi serije Kardashianovi je Kris odšla na operacijo kolka, po tem, ko je več mesecev trpela močne bolečine. Čeprav je bila operacija uspešna, so se članice klana Jenner-Kardashian odločile, da se pogovorijo o svojih načrtih glede svoje smrti. 

“Mamadžerka” je tako razkrila, da se je hčerka Kim že dogovorila z zdravnikom, da po smrti shranijo njene kosti, da jih bodo lahko predelali v nakit. Najmlajša hčerka Kylie je menila, da je to precej čudno, Kris pa se je strinjala, da je res malce strašljivo. 

Foto: Profimedia

Kris je sicer o tem že premišljevala v preteklosti, ko je izrazila željo, da jo upepelijo in iz njenega pepela naredijo verižice za vse njene otroke. Medtem ko Kris meni, da je to res dobra ideja, pa tudi Khloé dodaja, da je res čuden predlog. 

Khloé se je prav tako spraševala, ali je upepelitev sprejemljiva – pravi namreč, da v Svetem pismu piše, da bi ljudje morali biti po smrti pokopani. Želje glede pokopa so tudi v slavni družini različni – Kylie si želi, da bi njeno mamo pokopali in ne upepelili. 

“Moja družina in jaz veliko govorimo o svojih oporokah in smrti, povemo si, kakšne so naše želje, v primeru, da se zgodi kaj groznega. Če sem v komi, bom še vedno urejala svoje nohte enkrat tedensko in to je v moji oporoki, ker me bodo ljudje hodili obiskovat.”

Khloé Kardashian

Zvezdnice so se pogovarjale tudi o tem, kje bodo pokopane. Ker je njihova družina zelo velika, razmišljajo o velikem mavzoleju oziroma grobnici, toda tudi pri tem so njihove želje različne. Kylie tako meni, da je zgolj treba določiti, kdo vse je lahko v njihovem grobu in to je to, Kris pa se je pošalila, da bo potem njihov grob en pravi zasebni klub, v katerem si lahko zgolj, če si na seznamu.

Kris Jenner pred operacijo za zamenjavo kolka. (Foto: Profimedia)

Tudi zvezdnice se starajo

Kris pravi, da se vse bolj zaveda, da se njeno telo z leti spreminja in začenja se zavedati, da se res stara, čeprav se je vedno počutila, kot da je stara štirideset let.

“Začneš se zavedati, da nimaš več veliko časa. Nenadoma ne moreš več početi vsega. Izpahnem si kolk, koleno me boli. Imam vnetje oči in ne vidim. Televizijo imam preveč na glas in Corey mi pravi, da ne slišim. Počutim se kot Humpty Dumpty*.”

Kris Jenner

*Humpty Dumpty je angleška izštevanka, v slengu pa pomeni majhno in debelo osebo ali pa osebo, ki si, ko enkrat izgubi svojo moč, ne more povrniti zdravja, uspeha, moči.

Njene hčerke kljub materinem pesimizmu in črnogledosti verjamejo, da je njihova mati še vedno mlada in polna moči, tako kot številne ženske v njihovi družini.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close