Kritike na Jeleno Đoković: “Nekdo ji mora predstaviti kodeks oblačenja”

12. julij 2022

Kritike na Jeleno Đoković: “Nekdo ji mora predstaviti kodeks oblačenja”

12. julij 2022
Foto: Profimedia

Po nedeljski zmagi na Wimbledonu sta se Novak in Jelena Đoković udeležila slavnostne večerje, na kateri pa je Jelena po mnenju modnih poznavalcev precej razočarala.

Po tem, ko je Novak Đoković v nedeljo osvojil že sedmi Wimbledon, je zvečer sledila slavnostna večerja zmagovalcev, kjer ga je seveda spremljala žena Jelena.

Za zakonca je bil ta dan še dodatno poseben, saj sta praznovala osmo obletnico poroke.

Večerje se je 36-letna Jelena udeležila v rožnati obleki z napihnjenimi rokavi, ki jo je kombinirala z natikači z visoko peto. Videz je zaokrožila s Chanelovo torbico in preprosto speto pričesko.

Številni modni poznavalci so opazili, da je na slavnostnem dogodku pravzaprav nosila isto obleko kot popoldne na finalnem dvoboju, ko je Novak porazil Nicka Kyrgiosa.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Je nosila isto obleko kot na igrišču?

A to ni bila edina opazka. Ostra modna očesa so izpostavila tudi neprimernost Jelenine obutve, češ, da takšni natikači bolj spadajo na plažo ali sproščeno večerno druženje ob obali, enako so dejali za njeno pričesko. Videti je bilo namreč kot da si je figo na hitro spela, ko je v zadnjem trenutku hitela na dogodek.

Foto: Profimedia

“Jeleni bi nekdo moral predstaviti kodeks oblačenja,” so so bili enotni modni poznavalci in opozorili, da so pravila oblačenja Wimbledona ves čas zelo stroga.

Medtem pa je bil Novak njeno čisto nasprotje – za slavnostno večerjo je oblekel elegantno modro obleko in jo kombiniral z zlato kravato, ujemajočim se žepnim robčkom in rjavimi čevlji.

A ker sta na dogodku po zmagi, s katero je 35-letni Srb osvojil že 21. grand slam, oba vidno žarela, so modni kiksi povsem postranska stvar.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close