Kultna maskara praznuje 15. rojstni dan

05. julij 2019

Kultna maskara praznuje 15. rojstni dan

05. julij 2019

Ko je bila na trg postavljena maskara Hypnôse, se je rodila ikona, ki presega okvire časa.

Lancôme je leta 2004 na trg postavil novo vrsto maskare z uspešno formulo in zmogljivo krtačko, s katero ženskam skupaj omogočata pogled, ki hipnotizira in ki se mu ni mogoče upreti, kar še poveča njihovo samozavest. Ko je bila na trg postavljena maskara Hypnôse, se je rodila ikona, ki presega okvire časa.

Od takrat je Hypnôse postala nepogrešljiva. Samo v Evropi jo nekdo kupi vsakih 36 sekund. Ta večkrat nagrajena maskara, ki ste jo odkrili v torbici ali kopalnici svoje prijateljice, je v 15 letih postala najboljša zaveznica žensk, ki se ponaša s povprečno oceno 4,8/5. In še vedno je tako kakovostna, da je preprosto ni treba zamenjati.

Že 15 let Hypnôse krasi na milijone trepalnic po celem svetu. Dolge, kratke, tanke ali ravne: preizkušena je bila na več kot 1500 ženskah z različnimi trepalnicami in različno starih, kar dokazuje, da zagotavlja volumen in raznolike močne poglede, edinstvene, kot so ženske same.

Da bi se poklonili brezčasni ikoni v svetu lepote, njeno obletnico slavijo z novo, vseobsežno kampanjo, ki ženske spodbuja, da slavijo izvorno moč svojih oči.

Ambasadorke in vplivnice Lancôma predstavljajo zapomnljivo maskaro revolucionarnega manifesta, ki ženskam po celem svetu omogoča samozavest, karizmo, individualnost in učinek originalnega videza oči.

Neustrašno samozavesten, povsem ženstveni poklon maskari Hypnôse dajejo naše ambasadorke Lancôma: Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Isabella Rossellini, Lily Collins, Taylor Hill in svetovna muza Chiara Ferragni, skupaj z znanima oblikovalkama mnenja Julio Roitfeld in Fiono Fussi.

Foto: Lancôme

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close