Kultna serija Črni gad se vrača!

08. julij 2019

Kultna serija Črni gad se vrača!

08. julij 2019

Blackadder oziroma Črni gad (ali tudi Černi gad) je BBC-jeva humoristična serija, ki govori o življenju Edmunda Blackedderja.

Vsaka izmed štirih sezon se odvija v drugem času in govori o drugem Črnem gadu, ki pa je vedno reinkarnacija prejšnjega.

V vsaki pa je naslovnega junaka igral Rowan Atkinson, ki mu je družbo delal njegov ne preveč pametni spremljevalec Baldrick, ki ga igra Tony Robinson. Skozi serijo so se pojavljali isti igralci, vendar ne igrajo vedno istega lika, kar je bila ena izmed zanimivosti serije.

Prav zaradi statusa kultne serije in ogromnega števila njenih oboževalcev, nas zelo veseli dejstvo, da se je originalna zasedba serije – Rowan Atkinson, Tony Robinson, Stephen Fry in Hugh Laurie dogovorila, da bodo posneli peto sezono!

V nedavnem intervjuju, ki ga je dal avtor Richard Curtis za britanske medije, je potrdil ponovno združitev kultne igralske družine in potrdil, da se bo serija dogajala v sodobnem času, kjer bo Črni gad nastopal v vlogi profesorja.

Do prvih novic, kdaj bo serija na sporedu, pa predlagamo, da si obudite spomin z gledanjem prvih štirih sezon. Komaj čakamo!

Foto: BBC

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close