Kylie Jenner je postala najmlajša milijarderka v zgodovini!

07. marec 2019

Kylie Jenner je postala najmlajša milijarderka v zgodovini!

07. marec 2019

Forbes je že lani napovedal, da utegne Kylie s prvega mesta lestvice najmlajših samoustvarjenih milijarderjev izriniti Marka Zuckerberga, ustanovitelja Facebooka.

Najmlajša sestra iz klana Kardashian-Jenner je zaslužila svojo prvo milijardo dolarjev! 21-letna Kylie Jenner je po poročanju ugledne poslovne revije Forbes postala tudi najmlajša self-made oziroma ‘samoustvarjena’ milijarderka v zgodovini.

Kylie je že lani poleti nastopila na naslovnici revije Forbes, v njej je bil objavljen tudi članek, da utegne mlada resničnostna zvezdnica kaj kmalu porušiti rekord v ‘klubu najmlajših samoustvarjenih milijarderjev’, saj je na tej lestvici doslej vodil Mark Zuckerberg, ustanovitelj Facebooka, ki je milijarder postal pri 23-ih letih.

https://www.instagram.com/p/BlFtWmIh_1V/?utm_source=ig_embed

Do prve milijarde na svojem računu je Kylie prišla predvsem zaradi izjemnega uspeha svoje beauty znamke Kylie Cosmetics, seveda pa so h končnemu znesku prispevali tudi zaslužek od družinske TV resničnostne serije Keeping Up With The Kardashians ter njene sponzorske pogodbe z znanimi znamkami, kot je denimo Puma.

https://www.instagram.com/p/Bucn5M4nmAj/?utm_source=ig_embed

Poleg tega je Kylie, tako še piše Forbes, obenem najbogatejša članica družine Kardashian-Jenner!

D. S.

Foto: Instagram, Architectural Digest

Style. Več novic

New Report

Close