Kylie Jenner piše zgodovino: postala je prva ženska s 300 milijoni sledilcev

18. januar 2022

Kylie Jenner piše zgodovino: postala je prva ženska s 300 milijoni sledilcev

18. januar 2022
Foto: CraSH/imageSPACE/MediaPunch /IPX via Guliver

Najmlajša članica klana Kardashian, ki naj bi vsak čas rodila svojega drugega otroka, je postavila nov rekord na Instagramu.

Kylie Jenner je kraljica Instagrama. Dosegla je magično številko 300 sledilcev in tako postala prva ženska v zgodovini s takšnim številom oboževalcev. S tem je premagala Ariano Grande, ki je do zdaj kraljevala na prestolu ženske z največ sledilci.

Zvezdnica klana Kardashian sicer še vedno zaostaja za svojim moškim kolegom, zvezdnikom Manchester Uniteda Christianom Ronaldom, ki mu na Instagramu sledi kar 388 milijonov ljudi.

Foto: Profimedia

Njen rekord se je ironično zgodil ravno v času, ko je bila Kylie na družbenim omrežjih neobičajno tiho. Vse od novembrske tragedije, ki se je zgodila na koncertu njenega fanta Travisa Scotta, ko je umrlo več 10 ljudi, je s svojimi sledilci zelo skopo komunicirala.

Svoj molk je prekinila šele konec lanskega leta, ko je na Instagramu objavila staro fotografijo svoje mame Kris Jenner, teden zatem pa je sledilce razveselila s črno-belo nosečniško fotografijo, ki ji je dodala srčni zapis.

Foto: Profimedia

“Ker se bliža leto 2022, sem razmišljala o vseh blagoslovih, pa tudi bolečinah, ki jih je prineslo preteklo leto. Nikoli ne bom pozabila tega leta in vseh sprememb, ki jih je prineslo v moje življenje. Upam, da bo novo leto polno ljubezni in da bomo vsi varni in zdravi,” je zapisala. Ko je kmalu zatem delila še eno fotografijo z ogromnim nosečniškim trebuščkom, so njeni sledilci posumili, da jih je preslepila in da je v resnici že rodila.

“Kylie, pokaži nam dojenčka, vemo, da si ga že rodila,” so komentirali in jo prosili, naj razkrije njegovo ime. “Upam, da je Salama,” se je pošalila ena od sledilk.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close