Kylie Jenner na rdeči preprogi z orjaško levjo glavo

24. januar 2023

Kylie Jenner na rdeči preprogi z orjaško levjo glavo

24. januar 2023
Foto: Profimedia

To se zgodi, ko več ne veš, kaj obleči …

Kylie Jenner je očitno zmanjkalo okusnih idej, kako pritegniti pozornost. Na modni reviji znamke Schiaparelli se je pojavila v dolgi črni obleki, na katero je bila pritrjena orjaška levja glava. Na srečo umetna.

Plišasti lev je bil pritrjen na sprednji del elegantne črne žametne obleke brez naramnic, ki je tesno objemala njene obline. Kylie je celoten videz dopolnila s parom nenavadnih čevljev s zlato poudarjenimi prsti in torbico iz kačje kože.

Foto: Profimedia

Celoten outfit je bil seveda znamke Schiaparelli, ki je znana po svojih nepredvidljivih dizajnih. In ko smo mislili, da bolj bizarne oprave ne moremo videti, je prišla Doja Cat, od glave do peta odeta v rdečo. In to dobesedno. Od glave do peta.

Foto: Profimedia

Zvezdnica, ki je znana po svojem ekscentričnem modnem slogu, je tokrat šokirala s poslikavo telesa, ki ji je dodala barvno usklajene kristalčke. Nas prav zanima, kako dolgo so jih stiliti pritrjevali na njeno kožo!

Njena oprava je vključevala tudi rdeč satenast korzet skupaj z razkošnim krilom s perlicami in škornji do kolen. Outfitu je dodala še dolgo rdeče ogrinjalo in usklajene uhane. Ne moremo mimo tega, da je bila z zaprtimi očmi videti kot kakšen izredno dizajnerski kip.

Foto: Profimedia

Revije so se med drugim udeležile tudi znane vplivnice Chiara in Valentina Ferragni ter Leonie Hanne, ki so se na srečo odločile za malce bolj okusne oprave.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close