Kylie Jenner priznala, katere estetske posege je imela!

22. februar 2019

Kylie Jenner priznala, katere estetske posege je imela!

22. februar 2019

Čeprav se je lani na kratko odrekla povečanim ustnicam, se je hitro vrnila k polnilom in v zadnjem intervjuju za časopis Paper odkrila še druge estetske popravke na sebi.

Se vam ne zdi, kot da bi z uvodne fotografije v nas zrli dve različni ženski oziroma med seboj drugačna obraza? Izvirna, nepopravljena Kylie nemara ni bila ‘po standardih’ izrezana lepotica, bila pa je individualna, dovolj čedna in zlasti – prepoznavna.

https://www.instagram.com/p/BtfjBTcni5o/?utm_source=ig_embed

Ko si je začela skupaj z rastočo slavo vse bolj spreminjati obraz, je postala copy-paste ‘štanca’ estetske kirurgije, kjer so vsi ženski obrazi enakih potez, napihnjeni oziroma napolnjeni s filerji na istih mestih, vsak oropan značaja in (p)osebnosti, ki se kaže prav v obraznih potezah.

https://www.instagram.com/p/BtsVnPEHzef/

Kylie je za povrh medijem ves čas zanikala posege na svojem telesu, priznala je le povečanje ustnic, saj je bila sprememba preveč očitna, da bi ta poseg lahko zatajila. Minulo leto je filerje začasno dala ven, a se je k estetskim polnilom kaj hitro vrnila.

https://www.instagram.com/p/BuEIJxUgl9E/?utm_source=ig_embed

V intervjuju za časopis Paper pa je bralcem zdaj odkrila, da je v resnici imela še nekaj drugih posegov, ki se jim je prepustila.

“Ljudje mislijo, da sem šla pod nož in povsem rekonstruirala svoj obraz, kar pa sploh ni res,”

je rekla Kylie, to pa argumentirala z dejstvom, ‘da se boji igel’. No, izgovor se zdi za lase privlečen, saj so tudi pri estetskih polnilih v igri – igle. Brez njih vbrizgavanje filerjev pač ni izvedljivo.

https://www.instagram.com/p/BrRZLSkHu-G/

Kakorkoli, resničnostna zvezdnica klana Kardashianovih je zdaj priznala, da so polnila ‘dosegla še druge dele’ njenega mladega obraza.

“Polnil ne zanikam, nikoli jih nisem,”

je dejala 21-letna starleta, ki je pod pritiskom vprašanj do zdaj priznala samo povečanje ustnic. Sicer pa je tudi v tem intervjuju hitro opustila nadaljnje razlage in preusmerila pozornost v dejstvo, da pri njenem nenavadno spoliranemu videzu veliko vlogo igrata ličenje in frizura.

https://www.instagram.com/p/BtePfH_ncwh/

Namreč, da ima vsakodnevno na razpolago profesionalne vizažiste in zvezdniške frizerje, ki ‘obvladajo vse lepotne trike’. Ali ji verjamete? Vsekakor smo mnenja, da je Kylie premlada za filerje oziroma polnila in da je s količino ter pogostostjo posegov pretiravala.

https://www.instagram.com/p/Bstb0yNH8aK/

So pa hialuronska polnila – a kajpak v zmernih količinah – vsekakor priporočljiva za ženske po 35. letu, ko začne obraz izgubljati svoj volumen in polnila postanejo del anti-age rutine, v kolikor si jih lahko cenovno privoščimo.

D. S.

Foto: Instagram, News.com.au

Style. Več novic

New Report

Close