Kylie Jenner s to fotko ujezila sledilce: “Greva z mojim ali tvojim?”

18. julij 2022

Kylie Jenner s to fotko ujezila sledilce: “Greva z mojim ali tvojim?”

18. julij 2022
Foto: Instagram

Ker se z izbrancem očitno nista mogla odločiti, s čigavim zasebnim letalom gresta na pot, je Kylie spet poskrbela za val kritik.

Da nima stika z realnim svetom, so sestre Kardashian in Jenner slišale že večkrat. Nazadnje pa je za to poskrbela Kylie Jenner, ko je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri objema svojega izbranca Travisa Scotta, za njima pa sta parkirani njuni zasebni letali.

“Greva z mojim ali tvojim?” je zapisala ob objavi.

Portal Page Six je poročal, da je zvezdnica svoje letalo “Kylie Air” kupila pred dvema letoma za 700 milijonov ameriških dolarjev (okrog 690 milijonov evrov) in ga opremila čisto v svojem slogu: z neonskimi lučmi, polnim barom in odejami luksuzne znamke Hermès, ki prekrivajo udobne sedeže.

“Morda ne bi šla z nobenim”

Čeprav je mlada zvezdnica znana po tem, da se brez sramu hvali s svojim premoženjem in imetjem, pa so bili številni sledilci vseeno presenečeni nad fotografijo dveh zasebnih letal, ki si jo deli en par. Izpostavili so, da se to v času globalne podnebne krize preprosto ne spodobi.

“Morda ne bi šla z nobenim in bi s tem poskrbela za manjši ogljični odtis,” je Jennerjevi na vprašanje, s čigavim letalom naj gresta, odgovoril eden od sledilcev.

Drugi pa so izpostavili, čemu vsemu se morajo odpovedati zavoljo varovanja okolja, medtem ko slavna 24-letnica še naprej živi razkošno in razsipno življenje.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close