Kylie Jenner začela snemati vlog in pokazala, kako je videti njen čisto običajen dan

05. junij 2019

Kylie Jenner začela snemati vlog in pokazala, kako je videti njen čisto običajen dan

05. junij 2019

Kylie Jenner: A Day in the Life.

Družina Kardashian – Jenner nadaljuje z obvladanjem poslovne in medijske scene. Kyle Jenner, najmlajša milijarderka, ki svojega bogastva ni podedovala (trditev, ki so jo mnogi reviji Forbes pošteno zamerili), sicer lastnica lepotne znamke Kylie Cosmetics, je pred kratkim predstavila novo linijo Kylie Skin. Ta znamka, je za razliko od make-up linij, namenjena negi kože, njen zaščitni znak pa je minimalistična embalaža v rožnatih odtenkih. Poleg vseh svojih promocijskih aktivnosti, ki so nastale s to linijo, se je Kylie odločila, da bo začela snemati še vlog.

Preberite še: Kylie Jenner na udaru kritikov zaradi nove linije za nego kože

Prvi je bil javnosti predstavljen pred kratkim in se imenuje Kylie Jenner: A Day in the Life, v katerem je mladenka želela pokazati, kako je videti njen običajen dan. Kylie že pred šesto uro zjutraj zbudi hčerka, nato je čas za ličenje (seveda se ne liči sama, ampak za to poskrbi njena izkušena ekipa),  sledijo pa klasične skrbi s katerimi se sooča – izbiranje torbice z outfitom, izbiranje avtomobila, ki ga bo ta dan vozila, …

V vlogu pokaže tudi, kako je videti sedež njenega podjetja, kot tudi delčke strateškega sestanka, na koncu pa snemanje nove kampanje. Dan Kylie zaključi v družbi prijateljev, več pa si lahko pogledate v videoposnetku.

Foto: Youtube

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close