Lady Gaga bivšemu zaročencu s to izjavo dala bolečo klofuto!

06. junij 2019

Lady Gaga bivšemu zaročencu s to izjavo dala bolečo klofuto!

06. junij 2019

“Pevka se je odločila, da ne bo več tvegala. Ugotovila je, da bi ji moški, kot je Christian Carino, lahko samo močno ogrozil uspešno kariero,” so povedali najbližji prijatelji Lady Gaga

Ko je v medije prišla novica, da je slavna pevka in po novem igralka Lady Gaga (33) razdrla zaroko s Christianom Carinom (50), ki se uspešno preživlja kot iskalec novih talentov, so nekateri za razdrtje zaroke obtožili Carina, češ da je bil preveč ljubosumen in je Gago ves čas nadzoroval. Resnica pa pride na dan in nove infomacije so osvetlile ozadje njunega ljubezenskega razmerja, ter pravi razlog, da je pevka prekinila zaroko!

Z bivšim zaročencem Carinom v srečnejših časih

Par je zaroko preklical tik pred letošnjo podelitvijo nagrad Grammy, konec januarja oz. v začetku februarja 2019. Tedaj se je začelo vse glasneje govoriti, da sta Gaga, ki je nastopila kot igralka/pevka v muzikalu Zvezda je rojena (A Star is Born) in njen glavni soigralec ter režiser tega filma, Bradley Cooper, vročo romanco s snemalnega seta preselila v resnično življenje!

Še januarja 2019, na Zlatih globusih, se je njuna zveza zdela idealna…
… a že nejevoljni odhod z gala večerje je pokazal resne razpoke v odnosu!

Še mesece zatem, ko je odslovila bivšega zaročenca, pevka in igralka, ki je bila za film Zvezda je rojena nagrajena z najvišjimi priznanji, še kar ni želela povedati razloga, zakaj je načevljala Carina.

Lady Gaga in Bradley Cooper med izvajanjem glasbene veleuspešnice

A pevka je pred kratkim končno nekaj povedala na temo razdrtja zaroke, priznanje je jedrnato strnila v kratek stavek, ko je to nedeljo šla na oder v Las Vegasu odpet svojo uspešnico ‘Someone to Watch Over Me’. Še preden je zapela, je namreč zbranemu občinstvu v mikrofon povedala naslednje:

“Ko sem nazadnje pela to pesem, ki jo boste zdaj slišali, sem na roki še nosila zaročni prstan. Ni ga več in zato bo tokrat vse drugače!”

Gaga z naročjem nagrad Grammy

Kratek in diplomatski nagovor publike nepoučenim ni razkril veliko, toda informirani poznavalci razmerja med Gago in Carinom trdijo, da je povedal – veliko. Pojasnjujejo, da je pevka s tem dala vedeti, da se je trdno odločila, da bo zanjo in njeno kariero skrbel nekdo, ki bo ‘bolj dostojen’ in ‘je vreden’. Gagino priznanje pa so njeni najbližji prijatelji za medije interpretirali takole:

“Pevka se je odločila, da ne bo več tvegala. Ugotovila je, da bi ji moški, kot je Christian Carino, lahko samo močno ogrozil njeno uspešno kariero.”

Presrečna z Oskarjem

Kot bi vesolje želelo Lady Gaga pritrditi, da je ravnala prav oziroma podprlo njeno odločitev, je po razhodu z bivšim zaročencem poleg naročja Grammy glasbenih nagrad osvojila še kipec Oskarja, najbolj prestižno nagrado v svetu filma!

Kaj pa bo z Bradleyem Cooperjem, ki naj bi bil bojda njena nova ljubezenska simpatija, bo tako ali tako pokazal čas. Pevki je šarmantni igralec vsekakor videti všeč!

D. S.

Foto: Profimedia, ABC News, Variety, Allure, Elle, Cosmopolitan, MyMixFM

Style. Več novic

New Report

Close