Legendarni režiser se je odločil za projekt z “Batmanom”

11. december 2022

Legendarni režiser se je odločil za projekt z “Batmanom”

11. december 2022
Foto: Youtube

Robert Pattison se je znašel v glavni vlogi v znanstvenofantastičnem filmu Mickey 17, legendarnega Bong Joo-Hooja, režiserja uspešnice Parazit.

Legendarni korejski režiser Bong Joon-Ho je pometel s konkurenco na podelitvi oskarjev 2020 s filmom Parazit. Film je nato osvojil kar štiri oskarje, med drugim tudi tistega za najboljši film, s čimer se je v zgodovino zapisal kot prvi film z glavno nagrado večera, ki ni bila v angleškem jeziku.

Bong Joon-Ho pa se sedaj vrača z novim vznemirljivim filmom Mickey 17 z Robertom Pattinsonom in Markom Ruffalom v glavnih vlogah, ki temelji na znanstvenofantastičnem romanu Mickey 7 Edwarda Ashtona.

V kratkem napovedniku za film vidimo Pattisona, zvezdnika Batmana, kako leži v futurističnem CT-ju, kamera pa se postopoma približuje njegovemu obrazu.

Foto: Instagram

Čeprav še vedno ne poznamo zapleta filma, bo film sledil regenerativnemu uslužbencu Mickeyju 7 na ekspediciji koloniziranja človeške rase v ledenem svetu Nilfheima. Povzetek knjige je sledeč:

“Kadarkoli obstaja misija, ki je preveč nevarna – celo samomorilna – se posadka obrne na Mickeyja. Po smrti ene iteracije se novo telo regenerira z večino nedotaknjenih spominov. Po šestih smrtih Mickey 7 spozna pogoje svojega dogovora … in zakaj je bil to edini nezaseden kolonialni položaj, ko ga je prevzel.”

Mickey 17 je prvi filmski projekt, ki ga bo Bong izdal po uspehu Parazita. Poleg Pattisona in Ruffala bodo v njem igrali še Steven Yeun, Naomi Ackie in Toni Collette. Izid filma je predviden za 29. marec 2024.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close