Lepotice iz preteklosti dobile novo podobo z botoksom in filerji

25. februar 2019

Lepotice iz preteklosti dobile novo podobo z botoksom in filerji

25. februar 2019

Gre za Instagram profil umetnika, ki je najbolj znane lepotice 20. stoletja ‘retuširal’ tako, da so videti kot ‘celebrities’ sodobnega časa z dodanimi polnili in botoksom!

Audrey Hepburn, princesa Diana, Marilyn Monroe in druge ikone 20. stoletja: njihova brezčasna lepota je iz njih naredila ‘beauty’ ikone, h katerim se vedno znova vračamo po navdih.

Naj si gre za popolne obrvi Audrey Hepburn, Dianino drzno pixie frizuro v slogu Sam McKnight ali pa Marilynine legendarne obline ter rdečo šminko, vsaka od teh dam je doprinesla svoj prispevek v zgodovino lepote.

# Princesa Diana

https://www.instagram.com/p/Bq0oR3glEa3/?utm_source=ig_embed

A kaj bi se zgodilo, če bi omenjene lepotice živele v današnjem času? Bi tudi te ženske podlegle pritiskom ‘celebrity’ industrije in svojo (ne)popolno lepoto ter zunanji videz prilagodile današnjim standardom, ko je veliko slavnih že poseglo po polnilih in botoksu?

# Marilyn Monroe

https://www.instagram.com/p/BqyC607Fhw5/?utm_source=ig_embed

# Grace Kelly

https://www.instagram.com/p/BrFhQv_lxmu/?utm_source=ig_embed

Za zanimiv eksperiment se je odločil londonski umetnik kolažev Mat Maitland in ustvaril Instagram profil z ‘old school’ lepoticami, ki jih je retuširal na način, kot da so si privoščile lepotne posege. Grace Kelly s povečanimi ustnicami (prav njene tanke ustnice so ji dajale graciozno lepoto), princesa Diana z operiranim nosom, Audrey s spremenjeno čeljustjo…

# Audrey Hepburn

https://www.instagram.com/p/Bq8F9JAFUXQ/?utm_source=ig_embed

Če ste si kdaj želeli videti, kako bi izgledale zdaj že pokojne lepotice iz preteklosti po današnjih merilih estetske kirurgije, si vsekakor v celoti oglejte Insta profil tega umetnika.

D. S.

Foto: Instagram, HuffPost

Style. Več novic

New Report

Close