Letošnja najbolj trendovska torba v poletni izdaji

05. junij 2019

Letošnja najbolj trendovska torba v poletni izdaji

05. junij 2019

Pletene ‘bucket’ torbe bodo najbolj priljubljena varianta za poletje 2019. Med najbolj zaželenimi modeli pa bodo tisti v pastelnih in v kožnih ter v živih, žarečih barvah, ki so primerne za tople dni.

Torba je tisti modni ‘dodatek’, ki je za ženske nepogrešljiv, saj brez njega nimamo kam z vsemi številnimi stvarmi, ki jih s seboj prenašamo čez dan.

@staud.clothing
Sezane

Svojo praktičnost pa torba nadgradi s še in še oblikovnimi variacijami: ena od njih je t.i. torba vedraste oblike oziroma ‘bucket bag’, če uporabimo tujko, pod katero lahko na spletu najdete najbolj trendi modele.

V čem je lepota ‘bucket’ torb, zaradi katerih so letos številnim ženskam prirasle k srcu? Predvsem v njihovi enostavnosti in čistih oblikovnih potezah, zaradi česar so postale idealna klasična dnevna torba.

Od klasičnih mehkih vedrastih modelov, ki so se na modni sceni ponovno pojavili že pred nekaj leti in bili takoj proglašeni za ‘it torbo’, do novejših modelov čvrsto strukturiranih ‘bucket’ torb, ki združujejo minimalizem in modno ‘strogost’, so poletne kolekcije ponovno dokazale, kako učinkovit ter nepogrešljiv je ta modni dodatek tudi v novi sezoni.

Pleteni modeli bodo, tako se zdi, postali najbolj priljubljena varianta za poletje 2019. Med najbolj zaželenimi modeli pa bodo tisti v pastelnih in v kožnih ter v živih, žarečih barvah, ki so primerne za tople dni.

Če boste izbrale črno barvo, pa tako ali tako ne boste mogle zgrešiti. Poleg znanih imen, ki so zaslužna za novi trend ‘bucket’ torb, so naše bodoče vsakodnevne spremljevalke našle svojo pot tudi v kolekcije znanih high street znamk. Zaradi tega dejstva so tudi cenovno dostopnejše in tako bolj priljubljene, kot kdajkoli prej. Dokazi so na zgornjih fotografijah!

D. S.

Foto: Instagram, blagovne znamke, NY Magazine

Style. Več novic

New Report

Close