Letošnji poletni vroči trend je led!

10. junij 2020

Letošnji poletni vroči trend je led!

10. junij 2020

Verjetno bi se strinjali, da ni nič slabšega kot mrzla kava. Vendar smo našli rešitev, kako spremeniti ohlajeno kavo v must-have pijačo letošnjega poletja.

Ledena kava je kot neke vrste koktajl, ki nas ohladi v vročih poletnih dneh. V zadnjih letih postaja ledena kava vedno bolj popularna in skoraj vsi proizvajalci so jo uvrstili v svoj asortima.

Eden izmed razlogov verjetno tiči v tem, da se vedno več ljudi odmika od sladkih osvežilnih pijač, je pa hkrati tudi zelo osvežujoča in preprosta za izdelavo, zato si jo lahko privoščite skoraj v vsakem trenutku.

Da pa bo ledena kava vrhunska, pa je pomembna že osnova. In Nespresso je v tem pravi revolucionar, saj je že v sredini osemdesetih let prejšnjega stoletja s svojim izumom sistema uspel doseči to, da lahko tudi doma naredimo popolne kavne napitke.


Ledena kava je še posebej priljubljena pijača med trendseterji, ki spremljajo aktualne trende. Klasika je za njih dolgočasna in njihov Insta selfie ni popoln brez ledene kave v roki in najnovejših Alexander Wang čevljev na nogi.

Kako pripraviti popolno ledeno kavo?

Z Nespresso Atelier aparatom je mogoče pripraviti različne recepte in uporabiti različne vrste mleka (sojino, riževo, mandljevo, ovseno). 6 programiranih receptov z vročim in hladnim mlekom (Cappuccino XL, Latte Machhiato, Vroča pena, Iced Frappe, Hladna pena in Mocha), 3 standardne dolžine kave: ristretto, espresso, lungo. Enostaven za uporabo in še enostavnejši za čiščenje.

Ko pridejo topli poletni dnevi, si lahko celo pripravite napitek z ledom. Za še večjo preprostost in personalizacijo lahko svoj recept sestavite neposredno v svoji skodelici, s pomočjo Nespressovih kapsul Barista Creations.

Če želite nekaj idej za začetek, lahko vedno najdete navdih v zloženki z recepti, ki je priložena aparatu. Da lahko svoj čas porabite za ustvarjanje in ne za čiščenje, je penilec mleka zlahka snemljiv in odporen za pomivanje v pomivalnem stroju. Da bi ohranil funkcionalnost in še vedno zgledal dobro, ima Nespresso Atelier aparat vitko sodobno obliko in zaključke iz nerjavečega jekla. Za popolno uživanje v kavi.

Ko je govora o prefinjenosti kave, Nespresso nič ne prepušča naključju. Njihova posvečenost popolnosti nenehno premika meje kakovosti na vsakem koraku.

Nespresso ponuja široko paleto aparatov, oblikovanih z najnovejšo tehnologijo, so zelo preprosti za uporabo z željo po zadovoljevanju vseh okusov tako po dizajnu kot tudi po funkcionalnosti.

Kot vedno v Nespressu ne skrbijo samo za oblikovanje in tehnične lastnosti, ampak razmišljajo tudi o napravah, ki bodo varčne. Zato nenehno ustvarjajo naprave, ki bodo manjši porabniki energije, reciklirani in proizvedeni iz materialov, katerih predelava zmanjšuje izpuste ogljikovega dioksida.

Združujejo najnaprednejše tehnologije z intuitivno preprostostjo za vrhunske rezultate, ki pritegnejo vsa čutila.

Začutite neustavljivo aromo vaše kave Nespresso in preizkusite njen polni okus. Več informacij na spletni strani Nespresso.si.

Foto: Nespresso

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close