Lindsayjin modni poklon njenemu najslavnejšemu filmu

16. december 2022

Lindsayjin modni poklon njenemu najslavnejšemu filmu

16. december 2022
Foto: Netflix

Če še niste opazili – Lindsay Lohan je nazaj. 

V svojem prvem večjem filmu po skoraj desetletju igra razvajeno dedinjo Sierro Belmont, ki pade z gore in izgubi spomin. V stilu pravih božičnih filmov jo reši ovdoveli mladi lastnik smučarske koče. Sierra se tako iz vzvišene dive spremeni v prikupno mladenko, ki prvič v življenju sama zamenja posteljnino.

Če smo iskreni, zgodba in igranje v Falling for Christmas nista ravno vrhunec filmske umetnosti, toda lepo je spet videti Lindsay Lohan. Da ti občutek, da se spet vračaš v čas Zlobnih deklet, kar je kostumografinja namenoma storila tudi pri izbiri oblek v tem filmu. 

Foto: Netflix

Kostumografinja filma Emerson Alvarez pravi, da je imela pri izbiri oblek lahko veliko kreativne svobode, saj je Lohan v bistvu igrala dva različna lika. 

“Na začetku filma smo ji priskrbeli veliko dizajnerskih, luksuznih kosov in videzov po meri, ki so se drastično razlikovali od njene bolj umirjene, postarane izgubljene-in-najdene garderobe, kar so bile uresničene oblikovalčeve sanje.”

Emerson Alvarez

Med njenimi živobarvnimi outfiti je tudi en, ki je neposreden poklon njeni najbolj znani vlogi Cady Heron v Zlobnih dekletih. Živo roza puhasti smučarski komplet, ki ga Lohan nosi v času padca z gore je zagotovo eden ključnih trenutkov v filmu in Alvarez pravi, da je bil ta outfit že od začetka načrtovan tudi kot spomin na Zlobna dekleta.

“V sredo nosimo roza,” je namreč stavek, ki ga še danes številni uporabljajo v zapisu pod slikami na Instagramu vsakič, ko se znajdejo v roza outfitu. Gre za enega najpopularnejših stavkov iz filma Zlobna dekleta.

Foto: Netflix

Poleg kostumov je še bolj neposredno na Zlobna dekleta namignila s pesmijo “Jingle Bell Rock”. Eden najbolj znanih prizorov v filmu je namreč zagotovo ta, v katerem Cady zapoje to pesem. Tudi v filmu Falling for Christmas lahko slišimo Lohan, ki poje točno to pesem. 

36-letnica je povedala, da je sprva želela, da bi se v film vključil tudi ples, ki ga je plesala kot Cady pred skoraj dvajsetimi leti, toda na koncu si je premislila, saj ni želela, da se uniči zapuščina kultnega filma. 

Kostumografinja je povedala tudi, da je bilo iskanje oblačil za bogato dedinjo, nato skromno in zmedeno neznanko brez imena, na koncu pa za Sierro, ki jo je izkušnja spremenila v kombinacijo obeh žensk, izredno naporno, toda z rezultatom je bila zadovoljna. “Morda je zrasla, vendar je še vedno dedinja!” je dejala.

Kostumografinja je povedala, da je tudi na splošno stil Lindsay Lohan prava kombinacija stila iz njene preteklosti in njene močne energije, usmerjene v prihodnost.

Foto: Instagram

Igralka se očitno resno vrača na naše ekrane, saj že načrtuje naslednjo Netflixovo romantično komedijo z naslovom Irish Wish, ki si jo bomo lahko ogledali prihodnje leto.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close