Ljubezen na prvi pogled: Zarina čipkasta bluza, ki je v trenutku osvojila trendseterke

27. februar 2019

Ljubezen na prvi pogled: Zarina čipkasta bluza, ki je v trenutku osvojila trendseterke

27. februar 2019

Kadar je govora o Zari, smo že navajeni, da nam vsake toliko časa v oči pade kakšen kos in tokrat je našo pozornost pritegnila bela čipkasta bluza.

Če bi morali izbrati kos, ki nas najbolj spominja na tople spomladanske dneve, bi bila to nedvomno ta romantična bluza.

Bluze so pred nekaj sezonami postale nepogrešljivi kos vsake ženske garderobe, zato si težko predstavljamo, kako smo živeli brez njih, saj so odlična zamenjava majic in srajc, ki se jih, roko na srce, lahko zelo hitro naveličamo.

Belo bluzo vse pogosteje videvamo v čisto novi, prefinjeni izdaji. Glede na videne nove kolekcije številnih high street modnih znamk in priljubljene Zare, bomo prav v tej sezoni videli ogromno različnih obrazov bele bluze.

Ta ženstveni čipkasti kos je v kratkem času postal absolutni modni trend, ki je našel svoje mesto v omarah mnogih trendseterk ter zagrizenih ljubiteljic klasike.

Bela bluza je odlično izhodišče za kreiranje različnih modnih kombinacij, saj jo, med drugim, nosimo lahko na kavbojke, ob hladnih jutrih pa si čez ramena ogrnemo trendovsko pletenino.

Večkrat smo že slišali nasvete, da je praktično kupovati kose, ki jih lahko poleg dnevnih kombinacij, uporabimo tudi za večerne priložnosti in ta bluza ni nikakršna izjema. Za bolj glamurozni videz jo kombinirajte s priljubljenim krilom ter si na ustnice nanesite rdečo šminko.

In če je med vami še kakšen skeptik, ki ne verjame v ljubezen na prvi pogled, Zarina bluza s svojim romantičnim dizajnom, barvo in seveda sprejemljivo ceno, dokazuje prav nasprotno.

ZARA, 29,95 EUR

Da je bila to res ljubezen na prvi pogled mnogih modnih navdušenk priča dejstvo, da je bluza skoraj v trenutku izginila s prodajnih polic ter spletne trgovine, zato zamudnicam ne ostane nič drugega, kot da se oborožite s potrpljenjem in počakate na njeno vrnitev.

Foto. Instagram, Zara

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close