Ljubezenska zgodba modne ikone in slavnega sina JFK-ja

06. november 2020

Ljubezenska zgodba modne ikone in slavnega sina JFK-ja

06. november 2020

Nosila je krzneno jakno ter visoke petke – spodaj pa nič!

Po pisanju New York Timesa sta se Sarah Jessica Parker in John Kennedy Jr. prvič srečala v gledališču. Sarah je kasneje poklicala svojega prijatelja, ki je za medij razkril, da je po telefonu vriskala od sreče.

»Ne boš verjel, kdo me je povabil na zmenek,«

mu je vzhičeno zaupala.

Sarah se je v tistem času ravno razšla z igralcem Robertom Downeyjem Jr, tako da je bil Kennedy, takratni »ameriški princ« odličen razlog, da neha žalovati za bivšim.

John Kennedy Jr. je bil znan ženskar. Povezovali so ga z različnimi zvezdnicami in lepoticami: Madonno, Cindy Crawford in Daryl Hannah.

Fotograf Christopher Anderson se v svoji knjigi spominja trenutka, ko je prvič videl skupaj Sarah in Johna. To je bilo na newyorškem tednu mode, ko se je Kennedy vračal iz Los Angelesa. John je pristal na letališču JFK, tam pa ga je čakala – ona.

»Nosila je krzneno jakno, visoke petke – spodaj pa nič,«

se spominja.

V zvezi sta bila polnih šest mesecev, ki pa jo je, čez čas Sarah imenovala fiasko. Medijska pozornost je bila neznosna, Sarah pa takrat s snemanjem serije seks v mestu niti ni začela.

»Hodila sva v restavracije, kjer sva mislila, da bova popolnoma sama. Naslednji dan pa so bile najine slike v vseh tabloidih,«

je nekoč povedala za New York Times.

»Takrat sem bila komaj poznana osebnost, vendar dokler nisem spoznala Johna, nisem vedela, kaj je slava. Bil je čudovit moški, vendar sem imela občutek, kot bi se morala oproščati, da se z njim zabavam. Ta zveza sem postala jaz in to je patetično. Ko bom umrla, bodo vsi dejali: Ah, ja, Sarah je se nekoč zabavala s Kennedyjem.«

Anderson trdi, da sta se razšla zaradi njegovega izjemno privlačnega videza.

»To, kar imaš ti, preprosto ni pravično. Ni pravično do mene, saj mi ni lahko stati ob tebi,«

je Sarah dejala Johnu.

Sarah Jessica Parker še danes le redko spregovori o njuni zvezi. Nazadnje leta 2016, ko jo je neki voditelj vprašal, kakšen je bil Kennedy v postelji.

»Bilo je zelo prijetno. Imel je tako lepe lase, zelo goste kot krtača,« je odgovorila.

Uradne izjave ni dala niti, ko se je John umrl v letalski nesreči, čeprav so viri blizu zvezdnice dejali, da je bila zalo prizadeta.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close