Ljubljančan (32): “Ženske so vse hujše, ne najdem nobene za resno zvezo!”

29. junij 2020

Ljubljančan (32): “Ženske so vse hujše, ne najdem nobene za resno zvezo!”

29. junij 2020

V času, ko se vse odvija zelo hitro, je zelo težko najti partnerja za resno zvezo. Čeprav bi ženske verjetno prikimale, da so pravi moški že oddani, ostalim pa za resne zveze ni, smo pred kratkim na našem forumu zasledili zapis, nad katerim smo se zamislili.

32-letni Ljubljančan je tako zapisal (njegov zapis slovnično nismo popravljali):

“Kako naj začnem, saj verjetno sem tudi sam malo kriv, ker dolga leta nisem bil resen, šlo mi je bolj ali manj za seks. Sem 32 let star, do sedaj sem jih imel že veliko, a vse je bilo le za seks (no eno resno sem imel ko sem bil najstnik).

Sedaj pa se že 2 leti najmanj trudim dobiti eno resno, s katero bi si ustvarila družino ali pa vsaj bila za začetek bila v resni zvezi. Ampak to je misija nemogoče.

Nothing new. Sad handsome cheerless man sitting on the floor and checking messages on his smartphone while feeling lonely,Image: 351870997, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes

Ženske so postale še hujše kot moški, sploh se nočejo več vezat, samo seksale bi vsepovprek. Vem, da sem vlak že zamudil ampak ženske mojih let niso niti malo resne. Z zadnjo ko sem se dobival, pa sem poizkušal, da bi imela kaj več, pa se je kar tako dobila še z 2 drugima medtem ko sem z njo dobival. In takšnih je bilo kar nekaj, ki se kar z večimi dobivajo.

Prosim ne me obsojat, saj vem, da sem tudi sam kriv, ampak realno kje bi lahko dobil kakšno resno?? Kje ste vi spoznali pri teh letih ali starejši resnega partnerja?”

Kaj so mu odgovorili bralci, pa si preberite TUKAJ.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close