Ljubljanski teden mode (LJFW) prihaja oktobra!

10. september 2020

Bogato modno dogajanje na več prizoriščih, z razgibanim programom in izbranimi znamkami perspektivnih mladih ter že uveljavljenih modnih imen.

Pred nami je jesen in ker letošnje izredne razmere žal niso dopuščale, da bi izpeljali spomladansko edicijo Ljubljanskega tedna mode, organizatorji s še večjim veseljem sporočajo, da se spet vidimo v oktobru.

LJFW se bo odvijal med 1.10. in 10.10. 2020, pričakujete pa lahko bogato modno dogajanje na več prizoriščih, z razgibanim programom in izbranimi znamkami perspektivnih mladih ter že uveljavljenih modnih imen.

Jesenska edicija tako v prestolnico ponovno prinaša sveže modne trende, inovativne izvedbe predstavitve kolekcij, modne performanse, žive izložbe, modne filme ter strokovne pogovore, tudi showroom ne bo manjkal. Seveda pa organizatorji niso pozabili niti na predstavitev študentov NTF, ki bodo v okviru LJFW platforme svoje kreacije predstavili na poseben način.

Podrobnosti programa bodo znane kmalu, zaenkrat pa vam lahko zaupamo, da si bo ekskluzivne revije in predstavitve mogoče ogledati v MAO – Muzeju za arhitekturo in oblikovanje ter v izložbah ljubljanskega podhoda Ajdovščina, ki bo v ta namen po dolgem času ponovno zaživel v vseh svojih potencialih.

Modno dogajanje si bo tako mogoče ogledati tudi digitalno online in offline.

Celotno modno dogajanje bo potekalo v skladu s priporočili NIJZ in ravno zaradi izrednih razmer vstopnice to edicijo ne bodo na voljo v prosti prodaji.

Foto: Mimi Antolovič

New Report

Close