Ljudje dajejo odpovedi zaradi nove Beyoncéjine pesmi

25. junij 2022

Ljudje dajejo odpovedi zaradi nove Beyoncéjine pesmi

25. junij 2022
Foto: Profimedia

Pevka v novi skladbi Break My Soul poje o tem, da je “pustila službo”, s čimer je (nehote) začela spodbujati najbolj goreče oboževalce, da storijo prav to.

Po tem, ko je Beyoncé oznanila, da bo 29. julija izdala novi album, je čez nekaj dni izdala tudi prvi singel s prihajajočega albuma. Break My Soul govori o svobodi in o tem, kakšno olajšanje lahko prinese odpoved v službi, kar so nekateri oboževalci vzeli kot dobesedno spodbudo.

“Začel sem poslušati in, brez heca, v trenutku, ko sem slišal Beyoncé reči: ‘Pravkar sem pustila službo,’ sem vedel, da se zjutraj ne bom vrnil v službo,” je na družbenih omrežjih zapisal oboževalec, ki je dejansko dal odpoved.

Revija Glamour pa poroča o še enem oboževalcu, ki je pevkine besede vzel zares: “Hotel sem počakati do konca meseca, potem pa sem slišal Break My Soul in to me je spodbudilo, da dam odpoved takoj,” je povedal in razložil, da je bil zaradi službe že povsem izgorel, Beyoncé pa “me je spomnila na to, kdo za vraga sem.”

Podobno je storilo še več ljudi, ki na družbenih omrežjih delijo zapise, kako hvaležni so “Queen B” za spodbudo, da končno zberejo pogum in se “osvobodijo službe”.

Foto: Profimedia

Osvobodite se

Beyoncé ima vsekakor ogromen vpliv na oboževalce, saj jih je večina besedilo vzela dobesedno – tudi tisti, ki niso zares pustili službe. Po spletu so se namreč kot požar razširili komentarji in razprave o tem, kako lahko multimilijonarka govori o odpovedi službe in da si tega navadni smrtniki pač ne morejo privoščiti.

Ob tem pa pozabljajo, da pesmi večinoma prinašajo kompleksnejša sporočila, in ne dobesedna. V primeru Break My Soul Beyoncé daje povsem preprosto spodbudo: osvobodite se. Česarkoli, kar vas bremeni. Ne gre samo za službo, gre tudi za toksična razmerja, stres, in drugo psihično bolečino.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close