Lokalna izguba maščobe je mogoča!

19. marec 2019

Lokalna izguba maščobe je mogoča!

19. marec 2019

Čeprav nas do poletja in sezone kopalk loči še nekaj mesecev, imajo osebni trenerji vse več dela, fitnes centri, dvorane in tekaške steze so polne.

Vse več pa je tudi takih ljudi, ki se iz takšnih ali drugačnih razlogov odločijo za spremembo življenjskega sloga in tako spremenijo prehranjevalne navade in v življenjski ritem vključijo redno telesno dejavnost.

Danes ima skorajda vsak človek možnost, da je telesno aktiven, saj je na voljo veliko aplikacij in Youtube posnetkov, ob katerih lahko vadite doma, če le imate voljo.

Preberite tudi: Z zeleno v boju proti kilogramom

V poplavi popolno »sfiltriranih« telesc, ki jih vidimo na družbenih omrežjih, se je povečala tudi želja po popolni postavi, gladki koži brez »pomarančnih« dodatkov. Instant rešitev ni, vse to je mogoče doseči le z trdno voljo, vztrajnostjo in tisto piko na i. Če smo pritegnili vašo pozornost, vas vabimo, da preberete članek do konca.

Najprej uredite prehrano

Pa se najprej osredotočimo na prehrano. Čudežnih diet in tablet, ki bi zagotavljale hitre in trajne rezultate, ni. Če je vaša želja, da preoblikujete telo, z njim delajte lepo, konec koncev imate le enega. Začne pa se na krožniku. Diet, ali bolje rečeno načinov prehranjevanja je veliko, skoraj vsak mesec se pojavi tudi kakšna nova. Pomembno je, da se najprej osredotočite na svoje cilje in želje. Če sami nimate dovolj znanja, poiščite informacije na spletu oziroma se posvetujte s prehranskim strokovnjakom. In ne pozabite prisluhniti svojemu telesu!

Prehrana predstavlja 70 do 80 odstotkov uspeha, gibanje pa je nujno »zlo«. Če želite imeti čvrsto, gibljivo telo, močne mišice, ki vam bodo služile še na stara leta, potem ni druge, kot da izberete eno izmed mnogih telesnih dejavnosti. Ne bojte se uteži in jih čim večkrat vključite v vadbeni režim, mišice so namreč največji porabnik energije, kar pomeni, da tudi v mirovanju porabite več kalorij. Poleg tega je telo lepše oblikovano in brez maščobnih oblog.

Kaj pa masaže, postopki proti celulitu in maščobnim oblogam?

Masaža telesa, še posebej taka, pri kateri se maser osredotoči na najbolj kritične dele telesa, je koristna. Lahko pa vam zaupamo, da obstaja še nekaj boljšega in učinkovitejšega. Inovativni tretma LipoContrast je namenjen lokalnemu pospeševanju izgube maščobe. Verjetno ste že slišali za kriolipolizo, kjer maščobo zamrznejo, kajne?

LipoContrast pa je postopek, ki z izmeničnim segrevanjem in ohlajanjem maščobnih celic povzroči, da se le-te poškodujejo in propadejo. Da, tako preprosto je. Če se nikakor ne morete znebiti maščobnih oblog na bokih, trebuhu, zadnjici ali stegnih, je ta postopek odličen, saj deluje lokalno. Del maščobnega tkiva se razgradi in izloči. Zanimivo pa je, da je postopek učinkovit tudi pri odpravi podbradka.

Postopek je za neboleč, traja približno eno uro, vmes lahko odgovorite na elektronsko pošto, berete knjigo ali pa le počivate. Okrevanja ni, zato se lahko vrnete k vsakodnevnim aktivnostim.

Če se tudi vi želite znebiti maščobnih oblog na določenem delu telesa, le-te pa trmasto vztrajajo, potem je ta postopek pravi za vas.

Kje lahko opravite postopek LipoContrast?

Prijazno in strokovno osebje Estetske klinike Medved Višnjar vam bo z veseljem odgovorilo na vsa vprašanja v zvezi s postopkom LipoContrast.

Za vprašanja o postopku LipoContrast in ostalih posegih so na voljo na tej povezavi ali na forumu Estetska in plastična kirurgija.

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close