K. F. / 17. avgust 2022

Louis Vuitton oblikoval torbico za dva tisočaka, ki je nihče noče

Prestižni modni znamki je uspelo nemogoče. Svoje oboževalce so presenetili s torbico za vrtoglavo vsoto denarja, ki pa je videti kot vedro barve.

Torbice znamke Louis Vuitton so že desetletja predmet poželenja žensk in moških po vsem svetu, ki so zanje pripravljeni široko odpreti svoje denarnice. A ne za torbico, ki so jo pravkar lansirali. Ta namreč spominja na vedro za barvo in skladno s tem nosi ime LV Paint Can Bag.

Na spletni strani jo opisujejo kot “zelo kreativno alternativo običajni torbi”, za katero je potrebno odšteti 2.400 evrov. Torba je na voljo v zeleni, modri, vijolični, oranžni, rdeči in rumeni barvi, ima kovinski ročaj in nastavljiv trak.

Foto: Instagram @hypebeast

Torba je del zadnje kolekcije, ki jo je za znamko oblikoval pokojni Virgil Abloh. Medtem ko nekateri cenijo umetnost tega nekonvencionalnega modnega dodatka, so ga drugi razglasili za “groznega”.

“Ljubim Louis Vuitton, ampak to je grozno!” in “Od kdaj je nošenja vedra barve moderno?” so se glasili nekateri od številnih zgroženih komentarjev.

Foto: Instagram @slayway.co_

Ali je ta torbica, zasnovana približno v istem času kot Balenciagina torba, ki jo je navdihnila vreča za smeti, samo še en dokaz, da genialni umi razmišljajo na podoben način, zgolj naključje ali je Virgila navdihnila filozofija Demna Gvasalie?

Težko je reči. Zanimivo pa bo videti, ali bo torbica kljub bizarnemu dizajn uspelo postati predmet poželenja zgolj zaradi imena, ki stoji za njo.

Še več mode

Podobno kot tale torba, je modne navdušence šokirala tudi flanelasta srajca za 850 evrov, ki se lahko nosi samo okrog pasu in ponošene superge, ki stanejo 1.700 evrov.

Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close