Louis Vuitton odprl svojo restavracijo!

19. avgust 2022

Louis Vuitton odprl svojo restavracijo!

19. avgust 2022
Foto: Louis Vuitton

Če potrebujete še en razlog, da jug Francije uvrstite na svoj seznam potovanj, potem je tukaj eden, ki ga bodo oboževali tako sladokusci kot ljubitelji mode.

Francoska modna hiša Louis Vuitton, ki je že predstavila svojo prvo kavarno, je zdaj šla še korak dlje in skupaj s slavnim kuharjem Moryjem Sackom odprla nobel restavracijo.

Nahaja se na francoski rivieri v hotelu White 1921, nedaleč od trga Place de Lices, osrčja Saint Tropeza, kjer najdete bistroje in luksuzne butike. Ekskluzivna lokacija restavracije in dekoracija v slogu hiše Louis Vuitton pritegneta pozornost radovednih gostov, če dodamo še dobrote chefa Moryja Sacka, čigar pariška restavracija MoSuke je ovekovečena z Michelinovo zvezdico, pa je jasno, da je to nova “it” destinacija v tem priljubljenem francoskem letovišču.

Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton

Na meniju tudi burgerji s slavnim logotipom

Kulinarične senzacije, ki jih pripravlja kuharski chef, so mešanica vpliva vplivom afriške, japonske in sodobne francoske kuhinje, zato ne bodo razočarale popotnikov, ki vsako leto prispejo na Azurno obalo.

Na jedilniku se najdejo gurmanska različica ekibena, tradicionalni japonski obrok v škatli, ki ga lahko kupite na vlaku ali na postajah, takosi z jajčevci, številne vrste tapasov, ribje specialitete in sočni zrezki ter mini hamburgerji z logotipom prestižne znamke.

Foto: Louis Vuitton

Restavracija je urejena v sredozemskem slogu, s svetlo paleto barv in naravnimi materiali, povsod pa so detajli Louis Vuittona, kot je njihova značilna roža – v tej obliki je urejeno celo grmovje!

Foto: Louis Vuitton

Terasa je polna kosov iz kolekcije Louis Vuitton Objets Nomades, kot so viseče lanterne iz usnja, ki ponoči mečejo medlo svetlobo in ustvarjajo posebno vzdušje.

Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton

Preprosti, a pristni recepti in enaka notranjost ustvarjajo novo atrakcijo na obali Francije, ki bo to sezono zagotovo ena najbolj obiskanih v Saint-Tropezu.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close