Luka Dončić se je Sloveniji poklonil na izviren način

25. avgust 2023

Luka Dončić se je Sloveniji poklonil na izviren način

25. avgust 2023
Foto: Instagram @lukadoncic

Luka Dončić se je Sloveniji poklonil na izviren način

25. avgust 2023
Foto: Profimedia

Ni skrivnost, da je Luka ponosen na Slovenijo, zato ni nič nenavadnega, da je svoje nove športne copate za znamko Jordan poimenoval po naši najbolj turistični in lepi destinaciji.

Košarkarski virtuoz Luka Dončić, ki se trenutno z reprezentanco mudi na Japonskem, je predstavil svojo novo linijo športnih copat z imenom Luka 2, ki jo sestavlja pet modelov copat. Z barvo ter imenom enega izmed njih se poklanja slovenskemu Blejskemu jezeru.

Prevladujoči modri odtenek je viden po celotnem čevlju in se prepleta z odtenki rdečkaste barve, ki so vidni na vezalkah, jezičkih z oznako Luka, logotipu Jumpman in vložkih.

Čeprav so model pri Niku predstavili že v začetku poletja, pa so šele sedaj razkrili, kdaj bo športni copat Lake Bled na voljo na trgovskih policah.

Lukove športne copate boste lahko v izbranih trgovinah in na spletni strani kupili od 14. septembra dalje, zanje pa bo treba odšteti 130 evrov. Danes pa je v medije prišla novica, da je Luka podaljšal pogodbo za sodelovanje z znamko JKordan do leta 2029.

Bled je Luku izredno ljub in mu veliko pomeni, kar je pokazal tudi z nedavno romantično potezo. Svoji dolgoletni partnerki Anamarii Goltes, s katero sta skupaj že od najstniških let, je pripravil veliko presenečenje na Blejskem gradu, ko je pred njo počepnil in jo zaprosil za roko.

Spektakularen dogodek na vodni gladini

Na Blejskem jezeru bo 16. septembra potekal celodnevni košarkarski dogodek, ki bo obnorel svet. Košarkarsko igrišče mednarodnega Grosbasketovega turnirja v košarki 3×3 bo namreč plavalo na vodi, medtem ko bodo mladi košarkarji tekmovali za naslov najboljše ekipe.

Na dogodku bo imelo posebno mesto sodelovanje Luke Dončića in legendarne znamke Jordan, saj bo košarkarski copat ime čarobnega slovenskega jezera ponesel v svet. Kako bo videti plavajoče košarkarsko igrišče, pa preverite v spodnjem videu.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close