Luknjičaste pletenine: jesenski trend, ki ga obožujemo!

Dragica Sušnik, 20. september 2018.

S pomočjo teh ‘it’ pletenin bomo sestavljale šik in ležerne jesenske kombinacije, uskladile jih bomo s kavbojkami, z midi krilom, z enako lahkoto pa se vključijo v poslovni videz.

Namesto bluz iz tkanin, ki razkrivajo luknjico pri luknjici, bomo to jesen lahko na vse načine nosile pulije, puloverje, jopice in ostala topla oblačila, izdelana iz luknjičaste pletenine. Šarmantne in zračne bluze ter srajce z luknjicami so bile velik hit letošnje pomladi in poletja, a s prihodom nižjih temperatur se v naši garderobi napovedujejo pletenine – tudi te so luknjičasto vezene.

Še vedno bodo delovale lahkotno, zračno in zelo bodo primerne za prehodno sezono ter za še dovolj tople jesenske dneve. Vseeno pa bodo telo ovile v več topline, kot prej omenjene bluze. Luknjičasto tkane pletenine bodo odličen izbor za naše vsakodnevne modne kombinacije.

https://instagram.com/p/BZa6RLenzq4/?utm_source=ig_embed

To nam že dokazujejo znane trendseterke s svojimi objavami na Instagramu. Pletenine z luknjicami vseh oblik in krojev ter iz različnih materialov so šarmantne, optimistične in vsestranske, bistvo pa je, da že na videz delujejo toplo in pri tem naj vas luknjice ne zavedejo.

https://instagram.com/p/BhwGZZHH0Ii/?utm_source=ig_embed

S pomočjo teh ‘it’ pletenin bomo sestavljale šik in ležerne jesenske ženstvene kombinacije, uskladile jih bomo s kavbojkami, z elegantnim midi krilom, z enako lahkoto se bodo vključile tudi v poslovni videz.

https://instagram.com/p/Bdpg8nWHIKo/?utm_source=ig_embed

Kot nam kažejo modno domiselne dame, se luknjičaste pletenine privlačno prilegajo tudi k večernim outfitom, denimo v kombinaciji s klasičnimi, lahko pa tudi z usnjenimi hlačami.

Massimo Dutti

Mango

Mango

Uterque

H&M

V začetku jeseni bo luknjičasto pleten pulover, jopo, puli in podobno povsem dovolj obleči kar čez spodnje perilo ali majico, v zimskih dneh pa bomo pod pletenino oblekle najljubše srajce ali tanke pulije z ovratnikom, preden bomo čez pulover nadele še toplo zimsko jakno ali plašč.

Bershka

Uterque

Bershka

Sonia Rykiel

Vsi nizkocenovniki in kajpak tudi dražje modne znamke so nam natrosili še in še domiselnih inačic tega modnega kosa. Lahko jih kupite že v vseh modnih trgovinah ali tudi po spletu.

H&M

Massimo Dutti

Self-Portrait

M.I.H Jeans

Na zgornjih slikah si oglejte najboljše street style podobe, kjer so luknjičaste pletenine ‘it kos’ pri sestavljanju vsakodnevnih kombinacij, dodali pa smo še najbolj zanimive modne kose različnih modnih znamk.

 

 

Foto: Instagram, blagovne znamke, Fashionista.com, Pinterest

New Report

Close