Madonna na plaži Copacabana pripravila nepozaben šov

06. maj 2024

Madonna na plaži Copacabana pripravila nepozaben šov

06. maj 2024
Foto: Profimedia

Madonna na plaži Copacabana pripravila nepozaben šov

06. maj 2024
Foto: Profimedia

Madonna je s svojim glasom in seksi nastopom navdušila kar 1.6 milijonsko množico. Ali to pomeni, da se kraljica popa vrača na glasbeni prestol?

Glasbenica je na sloviti peščeni plaži v Braziliji s spektakularnim in kot vedno seksi obarvanim nastopom sklenila svojo retrospektivno turnejo z naslovom The Celebration Tour. Več kot 1.6 milijona ljudi je na plaži v Riu de Janieru prepevalo in plesalo povsem brezplačno.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Madonna je s svojo zadnjo turnejo slavila štiri desetletja glasbenega ustvarjanja in kot se za pop glasbeno ikono spodobi, to ovekovečila še z največjim koncertom v njeni karieri. Nepregledna množica je po informacijah BBC-ja več ur pred prihodom ameriške superzvezdnice plesala ob njenih uspešnicah, ki so jih predvajali iz zvočnikov na odru.

Foto: Profimedia

Madonna je na nastopu, ki so ga mnogi označili za zgodovinskega, navdušila s številnimi scenografijami in kostumi, na odru pa se ji je pridružila tudi brazilska pevka Anitta ter drag queen umetnik Pabllo Vittar

Po poročanju tiskovne agencije Associated Press je šov, sicer z 50-minutno zamudo, pričela z uspešnico iz leta 1998 Nothing Really Matters, v njenem repertoarju pa niso manjkali hiti kot so Vogue, Like A Prayer in Ray of Light, pa tudi Hung Up in Live to Tell.

Foto: Profimedia

Po poročanju tujih medijev je celotno mesto več dni dihalo za ta spektakularen nastop, zastave z Madonnino podobo in imenom so preplavile okolico znamenite plaže Za varovanje so zadolžili 3200 vojaškega osebja, še 1500 civilnih policistov pa je bilo nenehno v pripravljenosti v primeru kakršnihkoli težav. Glasba je odmevala iz kar 18 zvočnih stolpov.

Foto: Profimedia

Madonnin koncert je eden bolj množičnih na plaži Copacabana in se uvršča na drugo mesto, takoj ta Rodom Stewartom, ki je na po besedah Madonne “najlepše mesto na svetu” privabil kar 4 milijone oboževalcev. Skupina The Rolling Stones so prav tako prepevali pred milijonsko množico, njihov nastop si je ogledalo 1,2 milijona ljudi.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close