Madonna se je razgovorila o velikosti penisa in priznala …

04. februar 2020

Madonna se je razgovorila o velikosti penisa in priznala …

04. februar 2020

Ne glede, ali jo obožujete, ali sovražite, z Madonno ni nikoli dolgčas.

Kraljica popa je na svetovnem odru že nekaj desetletij, vedno na robu kontroverznosti, pogosto je prestopila meje dobrega okusa in vedno je bila – Madonna. Videti je, da se z glasbenega prestola še nekaj časa ne bo umaknila, saj je trenutno na svetovni turneji, imenovani Madame X.

Pred kratkim je začela niz koncertov v londonskem Palladiumu in naj bi naslednjih treh tednih nastopila kar na 14 koncertih v slavnem gledališču Soho.

Turneja seveda ne poteka brez Madonnine običajne muhavosti, poleg tega pa je odpovedala 10 koncertov zaradi bolezni, menjava datume ali pa nanje debelo zamuja, zato ji nekateri oboževalci grozijo s tožbami.

In kadar se pojavi, je spektakel zagotovljen. Oboževalci so tako pred kratkim v Londonu uživali v slavnih pesmih ter novih, ki so na njenem 14. albumu, imenovanem Madame X.

Seveda 61-letna Madonna ne ostala samo pri prepevanju, ampak je svoje oboževalce vprašala:

»Kako se imenuje moški z majhnim penisom?«

in kar sama odgovorila:

»Kako za vraga naj bi to vedela. Nikoli nisem bila z moškim, ki ima majhnega in sami veste, da velikost je pomembna, ne sprenevedajte se, da ni!«

Slavna pevka je bila poročena z režiserjem Guyem Ritchijem (51) ter igralcem Seanom Pennom (59), pripisovali pa so ji zveze s portugalskim modelom Kevinom Sampaiom, hollywoodsko legendo Warrenom Beattyjem in reperjem Vanillo Ice.

Na odru je Madonna še priznala:

»Običajno sem na kolenih 20 minut in to je okej. Dobra sem v klečanju, to so mi povedali mnogi.«

Nato je oboževalcu v prvi vrsti vzela pivo, naredila požirek in vrnila nazaj. »Zdaj sva si izmenjala spolne bolezni,«

ga je obvestila.

V nizu provokativnih izjav je še povedala, da Mozart prihaja iz njene p***e in ko išče novega asistenta, ga vedno išče na mobilni aplikaciji za homoseksualce – Grindr … Menda se vedno dobro obnese.

Foto: Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close