Štiriletna Stormi na rdeči preprogi zasenčila globoke dekolteje

16. maj 2022

Štiriletna Stormi na rdeči preprogi zasenčila globoke dekolteje

16. maj 2022
Foto: Instagram

Hčerkica Kylie Jenner in Travisa Scotta je bila glavna zvezda na podelitvi Billboardovih glasbenih nagrad.

Sinoči so v Las Vegasu podelili nagrade Billboard Music Awards. Največ kipcev je domov odnesla Olivia Rodrigo, s šestimi pa ji je sledil Kanye West, slavila pa so še Justin Bieber in Drake s petimi ter Taylor Swift s štirimi nagradami. Mary J. Blige je bila okronana za glasbeno ikono in v svojem govoru poudarila, da je v svoji karieri zelo garala.

“V današnjem času ljudje mislijo, da se ikone rodijo in čez noč postanejo legendarne, vendar temu ni tako. To zahteva veliko časa in trdega dela,” je povedala v zahvalnem govoru, v družbi še ene glasbene legende – Janet Jackson.

Mary J. Blige in Janet Jackson (Foto: Profimedia)

Pestro je bilo tudi na rdeči preprogi, kjer je največ pozornosti vzbudila 4-letna Stormi, hčerkica Kylie Jenner. Poleg njene slavne mame ji je družbo delal tudi očka Travis Scott, ki se je prvič pojavil v javnosti po incidentu na njegovem koncertu, kjer je umrlo deset ljudi.

Stormi je nosila kratko belo oblekico na en rokav, k njej pa obula visoke športne copate. Mama Kylie ji je za to posebno priložnost nadela še majhne okrogle uhane in ji elegantno uredila frizuro.

Kylie Jenner s hčerko Stormi (Foto: Profimedia)

Najmlajša članica klana Kardashian je nosila dolgo obleko znamke Balmain, ki je dajala iluzijo prosojnosti in tesno objemala njene obline. Kylie se je sicer pred kratkim pohvalila z veliko izgubo kilogramov, ki jih je pridobila med svojo drugo nosečnostjo.

Kylie Jenner in Travis Scott (Foto: Profimedia)

Nagrado za najbolj izvirno opravo si zasluži Doja Cat, ki je poglede privabljala v dolgi, oprijeti črni obleki znamke Schiaparelli Haute Couture s steznikom in prosojnim tilom, ki se je vlekel čez njene prsi do tal. Prsne bradavice si je prekrila z zlatimi nalepkami znamke Agent Provocatour, vrednimi 110 dolarjev (kar je 105 evrov).

Del njene vesoljske oprave so bili tudi veliki zlati uhani v obliki ušes, čevlji v obliki prstov in torbica v obliki planeta Saturna, ki je upodabljala njen najnovejši album Planet Her.

Doja Cat (Foto: Profimedia)

Eden najbolj odmevnih holivudskih parom Megan Fox in Machine Gun Kelly sta na rdeči preprogi pozirala v usklajenih črnih opravah s srebrnimi detajli. Najbolj dragoceni modni dodatek so bili raperjevi nohti, posipani z 880 diamanti, ki so skupaj tehtali 11,4 karata. Njihova vrednost? 30 tisoč dolarjev (kar je slabih 29 tisoč evrov)!

Parček je sprožil govorice o nosečnosti in poroki, potem ko je Machine Gun Kelly med svojim nastopom Megan označil za svojo ženo in omenil njunega “še nerojenega otroka”. Par se na govorice ni odzval, sta pa pvoedala, da bosta ob polnoči praznovala Meganin 37. rojstni dan.

Megan Fox in Machine Gun Kelly (Foto: Profimedia)

Podelitev nagrad je obiskala tudi supermanekenka Heidi Klum, ki je v rumeni obleki in črnim škornjih pozirala ob svojem mladem možu Tomu Kaulitzu.

Heidi Klum in Tom Kaulitz (Foto: Profimedia)

Voditelj večera Sean DiddyCombs je ponosno pokazal svojega sina Cristiana

Sean “Diddy” Combs s sinom (Foto: Profimedia)

… na dogodku pa so se zabavale tudi njegove tri hčerke, 15-letna Chance Combs ter 14-letni dvojčici D’Lila in Jessie Combs, ki sta bili usklajeni v bleščečih rdečih pajacih.

Hčerke Seana “Diddyja” Combsa (Foto: Profimedia)

Za rdečo se je odločila tudi pevka in igralka Dove Cameron. Obleka znamke Ashlyn je z vijugastim izrezom razkrivala njen torzo in se nadaljevala v mrežasto krilo iz tila, ki se je z nežnimi gubami razprostiral po tleh.

Dove Cameron (Foto: Profimedia)

Veliko gole kože so pokazale tudi Becky G, Megan Thee Stallion in Teyana Taylor

Becky G (Foto: Profimedia)
Megan Thee Stallion (Foto: Profimedia)
Teyana Taylor (Foto: Profimedia)

Pevka skupine Florence and the Machine Florence Welch pa je šla v drugo skrajnost in se od glave do pet odela v svetlo vijolično obleko z volani.

Rdečo preprogo
Florence Welch (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close