Mali zapeljivec … kaj sploh še ostane velikim?

14. februar 2020

Mali zapeljivec … kaj sploh še ostane velikim?

14. februar 2020

Sama sem od nekdaj ljubiteljica velikih avtomobilov, čeprav niti ne vem, ali jih sploh potrebujem za vsakdanje relacije med domom in službo.

Ženske kupujemo avtomobile z očmi in zmogljivi motorji ter ostale sposobnosti avtomobila, ki jih ceni močnejši spol, nam niso tako zelo pomembni. Ženskam (vsaj meni) je najbolj pomemben dizajn, barva in seveda trendovska notranjost ter prtljažnik, kamor lahko spravimo vse nakupovalne vreče, pa še otroški voziček, če je to potrebno.

Pred kratkim sem dobila priložnost, da se zapeljem z novim Renaultovim CLIO, ki je bil, vsaj na zunaj vse prej, kot podoben mojemu trenutnemu SUV-ju.

Novi CLIO, ki sem ga dobila, je bil v novi kovinski barvi oranžne, imenovan Valencia, me je v trenutku prevzel s trendovsko in dinamično podobo, da pa bo tudi zelo poskočen, me je opozarjala oznaka R.S. Line, ki je športna različica. Vsak zunanji detajl je skrbno načrtovan, pa ni pomembno, s katerega profila ga opazuješ.

Zunanjost avtomobila je dobil pri meni vseh pet možnih točk, kaj pa notranjost? Pri meni šteje vsaka podrobnost, in ko sem se usedla za volan, sem imela kaj videti!

Moderna, pametna notranjost, ki si jo lahko voznica priredi čisto po meri, je navdihnila vse moje čute. Izjemno udobni sedeži in različne možnosti nastavitve osvetlitve so mi omogočali pravo doživetje vožnje.

S sodelavko sva se odločili, da bova lepotca peljali na ogled Bele Krajine in nisem povsem prepričana, ali sem bolj uživala v lepem dnevu in okolici, ali pa je vse zasluge pobral novi Renault CLIO.

Navigacijski sistem Easy Connect je res izi, pa še krasi ga eden izmed največjih zaslonov na dotik v tem razredu. Poskrbel je, da se kljub temu, da sem se po neznanih vasicah vozila prvič, nisem niti enkrat izgubila 😊 No, samo enkrat sva malce zašli s poti in ko je bilo potrebno avto obračati vzvratno, mi je bila v veliko pomoč najsodobnejša Renaultova tehnologija Easy Drive, ki s 360-stopenjsko kamero in sistemom Easy park poenostavi vožnjo in parkiranje.

Moj zaključek? Ni vse veliko, kar je videti veliko. Novi CLIO – majhen, eleganten avto z neustavljivo privlačno zunanjostjo ter trendovsko ter visokotehnološko notranjostjo, je pravi dokaz, da je kljub svoji »majhnosti« velik avto po srcu.

Foto: Osebni arhiv

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close