Mama Chrisa Rocka se je odzvala na incident z Oskarjev

25. april 2022

Mama Chrisa Rocka se je odzvala na incident z Oskarjev

25. april 2022
Foto: Profimedia

Nad dejanjem Willa Smitha je skrajno razočarana. Ni prizadel samo mojega sina, ampak tudi mene, pravi.

Na zloglasno klofuto Willa Smitha se je končno odzvala Rosalie RoseRock, mama Chrisa Rocka. “Ko je Will udaril Chrisa, je udaril vse nas,” je povedala na tiskovni konferenci v Južni Karolini. To je bil njen prvi intervju po incidentu 27. marca. “Res me je oklofutal. Ker če prizadeneš mojega otroka, prizadeneš tudi mene!”

77-letna domačinka Južne Karoline je priznala, da je podobno kot številni gledalci sprva mislila, da je televizijska klofuta zaigrana. Šele, ko je Will Smith začel preklinjati in zmerjati njenega sina, je ugotovila, da gre zares.

Foto: Profimedia

Rose so v intervjuju povprašali, kaj bi povedala Smithu, če bi se lahko z njim pogovorila. “Pojma nimam, kaj bi rekla, razen ‘Kaj si za vraga si mislil?!’ Prisolil si mu klofuto, nisi pa razmišljal, kaj bi se lahko zgodilo po tem. Chris bi lahko padel in se poškodoval, tebe bi lahko odvedli v lisicah. Res nisi razmišljal, kaj delaš.”

Povedala je še, da je z njenim sinom vse v redu, a da še vedno predeluje dogodek. Pred časom se je pošalil, da ne bo komentiral klofute, dokler ne bo videl nekaj denarja. “Življenje je dobro. Končno sem dobil nazaj sluh,” je povedal v svojem komičnem stilu.

Foto: Profimedia

Čeprav je komik zavrnil obtožbo proti igralcu, je Smith odstopil iz Akademije za filmsko umetnost in znanost, ta pa mu je v naslednjih desetih letih prepovedala udeležbo na njihovih dogodkih, vključno s podelitvijo oskarjev.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close