Mama Elona Muska postala najstarejši model za kopalke

19. maj 2022

Mama Elona Muska postala najstarejši model za kopalke

19. maj 2022
Foto: Sports Illustrated

Čeprav je v zadnjem času naslovnice revij polnil njen sin, ga je tokrat zasenčila njegova mama. V kopalkah je pozirala za kultno revijo Sports Illustrated in s fotografijami požela val navdušenja.

74-letna Maye Musk je v središču pozornosti, potem ko je postala najstarejši model na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit. “Če bi rekla, da bom nekoč model za kopalke za revijo Sports Illustrated, bi me zaklenili v norišnico,” je povedala v smehu. “In zdaj sem tukaj.”

Foto: Sports Illustrated

Boj proti klasičnim stereotipom

Manekenka in dietetičarka je ena od štirih zvezdnic, ki v kopalkah razkazujejo svoje obline. Na naslovnici so pristale še resničnostna zvezdnica Kim Kardashian, pevka Ciara in modna podjetnica Yumi Nu. Z njimi so želeli izstopiti iz kalupa klasičnih suhih in mladih manekenk, v katerega nas je postavil svet.

“Pri 74. letih se Maye še naprej trudi, da bi s svojim delom navdihovala ljudi okrog sebe,” je povedal glavni urednik kultne revije, MJ Day. Na fotografijah, ki jih je v Belizeju posnel priznani fotograf Yu Tsai, Maye nosi različne modele živobarvnih kopalk, dvobarvno obleko z naborki in dvodelni komplet znamke Zimmerman.

Foto: Sports Illustrated

Neustavljiva mama in neustrašna ženska

O svoji “neustavljivi mami” se je za revijo razgovorila tudi njena hčerka Tosca Musk.

“V svojem življenju na tem planetu je naredila dva magisterija znanosti o prehrani, prejela nagrade na področju dietetike, bila na neštetih modnih revijah in naslovnicah ter se celo pojavila v videospotu od Beyonce. Je neobvladljiva sila in najbolj neustrašna ženska, kar jih poznam.”

Foto: Sports Illustrated

S to posebno izdajo revije želijo bralce spodbuditi, da vidijo te modele takšne, kot jih vidijo oni – večplastne, nadarjene in seksi. “Svet jih lahko vidi samo enoplastno, mi pa želimo pokazati, kako one dojemajo sebe in kako samozavestne so v svoji koži,” je povedal glavni urednik.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close