Mama, ki pripravlja malico za svojih 10 otrok, je pravi hit na TikToku

02. november 2021

Mama, ki pripravlja malico za svojih 10 otrok, je pravi hit na TikToku

02. november 2021
Avtor: TikTok

Priprava otroške malice vedno vzame nekaj časa, če imaš doma 10 otrok, pa je potrebno za to vstati bistveno prej.

40-letna Alicia Dougherty je postala prava zvezdnica na priljubljenem omrežju TikTok, kjer je začela objavljati videe o tem, kako skrbi za svojo 12-člansko družino, ki šteje kar deset otrok.

Najbolj priljubljeni so videi, v katerih pripravlja malico zanje, kar ji zjutraj običajno vzame od 40 minut do ene ure, vstaja pa ob 5. uri, je razkrila za Fox News.

@doughertydozen How long do you think this one took? #MorningRoutine #9to5 #GriddleCooking ♬ original sound – Ruby

Alicia v svojih videih deli tudi nasvete, kako najbolj učinkovito skrbeti za tako veliko družino.

Njena skrivnost je v tem, da si vnaprej pripravi natančen razpored obrokov za vsak dan, še pred tem pa tudi temeljit spisek živil, ki jih mora nakupiti. Razpredelnico z dnevnimi obroki je obesila na vidno mesto, kjer lahko otroci za vsak dan vidijo, kaj bo za jesti. “To pomaga, da vedo, kaj se kuha, namesto, da me 5000-krat na dan vprašajo, kaj bo za večerjo,” je razložila.

@doughertydozen What have you gone viral for? #Sandwich #SandwichQueen #BigFamily #MealIdeas #BestRecipes #9to5 ♬ original sound – Robert Brown

Alicia je svoj profil na TikToku poimenovala Dougherty Dozen (ducat Doughertyjev, op. p.), saj družina z možem Joshom na čelu šteje 12 članov, med desetimi otroci pa so štirje biološki in šest posvojenih.

@doughertydozen New #DoughertyDozen intro #ThisIsUs #LargeFamilyLiving #ICantImagine #BuiltWithLove #FosterCare #Adoption #RainbowBaby ♬ Imagine – Ben Platt

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close