Mama treh otrok svetuje: “Ne jih imeti”

23. november 2022

Mama treh otrok svetuje: “Ne jih imeti”

23. november 2022
Foto: Unsplash

TikTokerka je dvignila kar nekaj prahu, po tem ko je ženskam brez otrok svetovala, naj se jim raje odpovejo.

Številne matere dan, ko so rodile svoje otroke, opisujejo kot najlepši dan v življenju, a za TikTokerko Sarah Duffy ni bilo tako. Mati je ženskam brez otrok v videu na TikToku svetovala, naj nimajo otrok. V videu, ki si ga je ogledalo več kot 2,3 milijona ljudi, se je odzvala na ločen videoposnetek ene matere, ki je kritizirala ženske, ki so se odločile, da ne bodo imele otrok.

V zdaj že zbrisanem posnetku je ta mati namreč povedala, da z ženskami, ki se hvalijo, da nimajo otrok, “nekaj ni vredu”. Duffyjeva, ki je mati treh otrok, je ob tej priložnosti podala svoje mnenje o ženskah brez otrok in jim posredovala pomembno sporočilo.

“Poslušaj, tri svoje otroke imam,” pravi Duffy. “Prvi je bil nesreča, drugi je bil nesreča, tretji je bil nesreča. Rada imam svoje otroke, ne morem si razložiti, kako bi dobesedno umrla zanje v trenutku,” pravi.

@sarah_duffy_ #stitch with @whereintheworldisnina NAURRRRR DON’T DO IT LADIEZ!!!!!!! #staysingle #mingle #pringle #yellowstonetv #fypシ #dating #kids #idkanymore ♬ original sound – sarah_duffy_

“Nisem si mislila, da bom kdaj kaj imela tako rada, in nisem si mislila, da si bom sploh želela biti mama. Ne morem si predstavljati svojega življenja brez njih.”

Kljub njeni očitni ljubezni do otrok pa Duffy ženskam brez otrok, ki jih ne nameravajo imeti, svetuje, naj vztrajajo pri svoji izbiri. “Če nimate otrok, tega ne počnite,” opozarja. “Pravkar sem na telefon prejela obvestilo, da sem šla na svojem bančnem računu v minus,” pravi, preden pokaže na svojega dojenčka v naročju: “Zato.”

Sarin videoposnetek je požel mešane odzive gledalcev.

Nekateri uporabniki TikToka so se strinjali z njeno točko. “Iskreno povedano, je materinstvo za ženske tako romantično. Cenim, da si iskrena glede tega,” je komentiral en uporabnik.

“To govorim ves čas – to je najboljša stvar, ki se ti bo zgodila, vendar tega ne priporočam,” je dodala ena mati.

Vendar pa so drugi kritizirali Duffy, ker je javno izjavila, da nikoli ni nameravala imeti otrok in da bi bilo njenim otrokom hudo, če bi to kdaj slišali. “Poskrbite, da vaši otroci nikoli ne bodo slišali tega tarnanja,” je zapisal en uporabnik. “Moja mama nas nikoli ni hotela in to smo vedeli.”

Uporabniki so trikratno mamico branili in trdili, da “nesreča” ne pomeni “napake” ali “neželenega”. “Nesreča preprosto pomeni nenačrtovano … ne pomeni, da niso narejeni z ljubeznijo in niso ljubljene drugače,” je poudaril en uporabnik.

@sarah_duffy_ This one’s for you, user4929593820384 #ganggang #PetSmartMadeMeBuyIt #yellowstonetv #fypシ #kids #ZONT ♬ original sound – Stuart Rosenthal

“Bil sem načrtovan in moja mama je kljub temu vedno sovražila, da me mora vzgajati … vidi se, kakšno ljubezen imaš do svojih otrok. Hvala, ker si tako iskrena in neposredna,” je komentiral drug uporabnik.

Duffy se je na odziv odzvala s smešnim videoposnetkom, v katerem je gledalce obvestila, da zaradi poštenosti ni slaba mati.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close