Mango ima odlično kopijo najbolj zaželenega cekarja z Instagrama

15. maj 2023

Mango ima odlično kopijo najbolj zaželenega cekarja z Instagrama

15. maj 2023
Foto: Instagram

Še bolj kot dizajn, vas bo navdušila njegova cena, ki je konkretno nižja od originala.

Če ste v zadnjih tednih brskali po Instagramu, ste zagotovo naleteli na viralni cekar, ki je postal ‘it’ torba te sezone, saj skoraj ni vplivnice, ki ga ne bi imela.

Gre za cekar iz rafije Loewe Basket, ki je bil lansiran že leta 2019, od takrat pa je njegova priljubljenost samo še rastla. Cekar izstopa s klasičnim in preprostim dizajnom, zaradi česar je zelo praktičen in šik hkrati. Torba je zelo prostorna in tako primerna tudi za na plažo, ter prepoznavna po rjavih usnjenih detajlih in diskretnem logotipu Loewe.

Foto: Instagram

Ne tako priljubljena pa je njena cena. Za cekar je namreč treba odšteti 480 evrov, kar ni ravno malo, sploh zato, ker gre za sezonsko torbo, ki jo lahko nosite le nekaj mesecev v letu.

Foto: Instagram

K sreči je v letošnji high street ponudbi kar nekaj odličnih kopij tega priljubljenega cekarja, s katerimi lahko s precej nižjim proračunom ustvarite enak trendovski vtis.

Eno takih smo našli v Mangu za samo 45,99 evra. Tako kot originalna različica ima tudi Mangov cekar dodaten ročaj za nošenje čez telo in praktično notranjo vrečo, ki bo vsebino torbe skrila pred radovednimi pogledi. Prepričani smo, da vas bo navdušil!

Foto: Mango
Foto: Mango

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close